Bedrijfsafval Hvc ➡️ 5 VERRASSENDE TRUCS

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom dus minimaal mogelijk te bewaren en je gaat zien dat deze economisch voordeelgevend is. Via afval dus zoveel eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bedrijfsafval Hvc

Kies uit bij het meest uitgebreide gamma rolcontainers en koop het meest geschikte rolcontainer voor je overblijvend afval. Binnen de container gooi je al het niet-recyclebare afval welke je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet thuis in de rest container. Eveneens omtrent PMD scheiden bezitten ons de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromen dat binnen bedrijven ontstaan. Dit stromingen zouden meestal gescheiden opgehaald worden. Het is goed betreffende de milieu en de portemonnee.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afval ook verdeelt, er zal er steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroompje heel minimaal eventueel te houden en je gaat merken dat dit economisch gunstig is. Met vuil dus mogelijk toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo minimaal eventueel restafval over. In de container gooi je je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen die je geen verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren geen in de de restafvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat de doel beschreven artikelen weer te aanwenden als dat het lukt.

Wat kost een container voor rolcontainer voor?

De tarieven van rolcontainers afhankelijk afhangend van het afvalstroom, de omvang van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de container rolcontainer geleegd dient zijn. Jij vindt je elke kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je snel en rap een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je direct gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de vat op een publieke plaats staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Restafval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar liefst 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelige slakken worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende giftige materialen los tijdens de verbranden die in minstens of geringere mate echter in het milieu belanden. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Bedrijfsafval Hvc:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Bedrijfsafval Hvc

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en kosten zakelijk afval en restafval verwerking

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag opteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te schatten welke grootte het goed bij je past? Neem dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren kennis met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wil je een keer een extra lediging of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers variëren per afvalstroom, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde verschillende bak neerlegt. Wij achten het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor raak je later geen voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Bedrijfsafval Hvc

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel gevarieerd aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoren kunt je je organisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast is het apart houden van je vuilnis ook beter voor het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD is immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Bedrijfsafval Hvc

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur je container bij het gewenste locatie staan. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier vaak de container geledigd moet te zijn. Zo ken je dus vast waar je jouw afval steeds weg kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel als we afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit gestopt Los karton ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je scheidt, des te goed dat zal zijn ten behoeve van de milieu en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaat uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door de ruimte en ook massa veel plaats bij de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar op jouw onderneming veel glas vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken makkelijk verandert.

De juiste container voor het glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit één bak van 240 liter en ook van 900 liter. Er is al een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de afval kiest je hoe vaak ons het container komen ledigen. wij leveren het voordeligste service.

Zo worden het glas verwerkt

Het heel veel energie voor het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen één goede basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glas. Tijdens het verwerken doen wij onderscheid tussen blank, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn op één heel veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en op veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je daarom best goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je je dossiers niet wil in de het papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waarin het document precies erin . Wanneer de papieren al binnen het bak zijn, krijgen ze meer in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in tijdstip langs voor de bak te legen en de papier plekke vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in de deksel kun jij het documenten in het container werpen. Je heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op vervoer is, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.