Bedrijfsafval Bellen ➡️ 3 VERBIJSTERENDE TRUCS

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Probeer deze stroom van afval heel klein eventueel te houden en je zult opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen zo mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bedrijfsafval Bellen

Kies uit het grootste ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de beste afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In het container gooi je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en ruiten passen niet in de afvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren bezitten we de juiste geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen welke in bedrijven ontstaan. Die afvalstromen kunnen vaak afzonderlijk verzameld worden. Het is verbeterd betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee.

Wat mag er binnen ondernemingsafval?

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroompje heel beperkt toevallig te behouden en je zal merken dat dit financieel voordeelgevend is. Door afval dus mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo zo weinig mogelijk restvuil over. In de afvalcontainer werp je reeds de niet-recyclebare afval die je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in de de restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. In de het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel bedoeling omschreven goederen opnieuw te gebruiken als dat lukt.

Wat kost een een afvalcontainer voor?

De tarieven voor prijzen voor de afvalcontainers zijn afhangend van de afvalstroom het afvalstroom, de omvang van container alsook hoevaak de container geledigd rolcontainer geleegd dient geraken. Je vindt je elke kosten op tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je direct in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de container op een openbare plek staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelvormige resten worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen vrij gedurende de verbranden die in minstens of geringere mate toch in het natuur belanden. Dus moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Bedrijfsafval Bellen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder type afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Bedrijfsafval Bellen

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de orde, des te duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar ertussen. Je kunt kiezen voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te schatten die maat het beste bij je past? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten. Met onze langdurige deskundigheid met afvalstromen weten wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dit uiteraard ook geen probleem!

De kosten van de bakken verschillen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere rolcontainer neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie transparant is. Op deze manier kom je naderhand geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Bedrijfsafval Bellen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel uitgebreid assortiment van containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoren kunt je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden van uw vuilnis tevens goed voor de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Bedrijfsafval Bellen

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo ken je dus zeker waar je je afval steeds weg kunt en dat je bijdraagt voor een beter omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want we belasten het milieu veel minder als wij afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit geplaatst Los doosjes of ander document
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat is ten behoeve van het milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaat van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door de volume en massa heel veel plaats bij het bedrijfsafval in. Je kan dus flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te recyclen. Daarnaast kost het heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming heel veel glasafval los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan een container voor glas essentieel. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat jij het nummer bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor jouw glasafval bij ons. Jij hebt de keuze uit één bak met tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liter. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je hoe vaak ons de container komen legen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het veel kracht voor het glas te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter echter een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuwe glas. Bij het bewerken doen wij onderscheid tussen blank, bruine, groen en bont glazen. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er bij een veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat mag er bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en in veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je je dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jouw archief niet wil in het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de vorm van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waar het papier precies erin . Als het documenten eenmaal in het container zijn, krijgen zij nog bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de zoveel tijdstip langs voor het bak te legen en het papier ter plekke vernielen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin het bak via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud wordt daarna direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun je het papieren in het container gooien. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op het vervoer is, loopt je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.