Bakpapier Restafval ☑️ 6 SNELLE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Tracht het afvalstroompje heel beperkt toevallig te houden en je zult merken dat dit economisch voordelig is. Door afvalstoffen dus mogelijk eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er zo minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bakpapier Restafval

Kies uit van het meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de de beste meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de restafvalcontainer gooi je al het de onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en ruiten passen niet in de afvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden bezitten wij de juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor ieder afvalstromen dat in ondernemingen vrijkomen. Deze stromingen zouden dikwijls apart opgehaald zijn. Dit is beter aangaande de milieu en de geldbeugel.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je vuil tevens sorteert, er zal steeds restafval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroompje dus klein mogelijk te houden en je zal opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Met afval heel veel mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus minimaal mogelijk restvuil over. In de het afvalcontainer gooi je je al het de niet te recyclen vuil die je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren geen in het container.

Is het verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te verdelen. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het bedoeling vermeld goederen weer te gebruiken waar dat het mag.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven voor rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van omvang van rolcontainer en hoevaak hoevaak de container rolcontainer geledigd moet worden geraken. Je ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de vele typen rolcontainers. Wij brengen hem gratis binnen 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je direct tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de container op een openbare plek staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van groene kracht. Restafval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar minstens een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelachtige resten worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties uit in de verbranden die in meer of kleinere mate toch in het milieu terecht komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Bakpapier Restafval:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Bakpapier Restafval

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kan opteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te schatten die grootte het goed bij je aansluit? Pak dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je één keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Restafval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde verschillende container aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect helder is. Op deze manier raak je achteraf geen voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Bakpapier Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer uitgebreid aanbod van containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je document- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast is het scheiden uit je afval tevens goed voor het het milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Bakpapier Restafval

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren je container bij het gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de container geledigd dient te worden. Zo weet je dus vast waar je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu via jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit gestopt Los doosjes of verschillend papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf scheidt, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om scheiden pakt het door de ruimte en gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf in. Jij kan daarom flink besparen in je afvalkosten. Het is tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken uit verse grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert met flexibele contracten waardoor je het nummer bakken makkelijk verandert.

De geschikte bak voor glasafval

Koop de beste containers voor je glasafval bij ons. Je hebt de keuze van een container met tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier vaak ons de bak zullen komen legen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost veel kracht om glas om te maken uit verse materialen. Glasverval is echter een prima grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Bij het verwerken doen we onderscheid onder blank, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er zijn op één heel veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat is mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en in veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je je archief niet in de het papierbak wilt gooien. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waar het document precies doorheen . Als de documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgen niemand ze nog bij . Onze bestuurder komt eens in zoveel tijd langs voor het container ledigen en het documenten plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin het container door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in het deksel kan je het papieren in het bak werpen. Jij heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op vervoer is, loopt je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.