Bak Voor Restafval ᐅ 3 SIMPELE FEITEN

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval heel beperkt mogelijk te behouden en je zult opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Door vuil heel mogelijk eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bak Voor Restafval

Kies bij de ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de de beste ideale container voor je je restafval. In het container werp je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen verder kan sorteren. Karton/karton, swill, en ruiten thuishoren geen in de container. Tevens betreffende PMD sorteren bezitten ons het geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande elke afvalstromingen die bij bedrijven ontstaan. Deze stromen kunnen vaak afzonderlijk ingezameld geraken. Het is goed voor de leefomgeving en de geldtas.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je vuil ook sorteert, er gaat telkens restvuil blijven bestaan. Probeer deze stroom van afval zo klein eventueel te behouden en je gaat opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Met afval zo veel eventueel te verdelen, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel zo weinig mogelijk restafval over. In de het afvalcontainer gooi je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen die je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet thuis in de het restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het streefdoel vermeld artikelen nogmaals te aanwenden als het mag.

Wat kost een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de stroom van afval, de omvang van container en hoevaak hoe vaak de container afvalcontainer geledigd moet worden. U vindt je ieder kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de verschillende typen rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je direct tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de container op een openbare plek staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare energie. Gemengd afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelvormige slakken worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties vrij tijdens de verbranding die in meer of kleinere mate toch in het natuur belanden. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Bak Voor Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Bak Voor Restafval

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en restafval beheer

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan opteren voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te ramen wat maat het perfect bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen weten wij precies wat je nodig hebt. En wens je één keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een formaat groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers verschillen per afvalstroom, grondstof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelproces staat duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een andere bak aftikt. Wij achten het essentieel dat dit transparant is. Op deze manier ben je naderhand geen voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Bak Voor Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer divers aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je document- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, maar tevens op kantoren mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te zamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden van je afval ook goed voor het de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Bak Voor Restafval

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast waar je je afval altijd weg kan en waar je bijdraagt aan een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit gestopt Los doosjes ofwel ander papier
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval je scheidt, hoe beter dat het is voor het milieu en je geldbeurs. Glas is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval vanwege de volume en ook massa heel veel plaats bij het bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw onderneming veel glasafval los, zoals in de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor het jouw glasverval bij ons. Jij heeft de selectie van een container met tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liter. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies je hoe frequent wij de container komen ledigen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het veel energie voor het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen één goede basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Bij de bewerken doen wij onderscheid tussen wit, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kan er op een heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend had als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en ook in een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je dossiers niet in de het papierbak wilt gooien. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waarin het papier exact doorheen . Wanneer de documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgen ze nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal zoveel tijd bij voor de container ledigen en het papier ter plaats te vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de bak via de truck zelf wordt opgeheven en geopend. De content wordt daarna direct vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in het deksel kun jij de documenten in het bak werpen. Jij heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het vervoer is, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.