Bak Voor Afvalcontainer ☑️ 5 ONVOORSTELBARE TIPS

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Tracht dit afvalstroompje zo beperkt eventueel te behouden en je zal zien dat dit economisch gunstig is. Via vuil dus veel eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bak Voor Afvalcontainer

Kies uit van het grootste meest uitgebreide assortiment containers en koop de ideale rolcontainer voor je je overblijvend afval. In het afvalcontainer gooi je je al het onrecyclebare afval die je geen verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en ruiten horen niet thuis in de het afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden bezitten wij de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande ieder afvalstromen die in firma’s voortkomen. Deze stromingen zouden meestal gescheiden verzameld zijn. Dit is verbeterd voor het leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Hoe goed je je afval eveneens sorteert, er gaat altijd restvuil voortdurend voorkomen. Poog dit afvalstroom zo minimaal mogelijk te houden en je zult zien dat deze economisch gunstig is. Met afval dus veel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de de rest restafvalcontainer gooi je je reeds het niet-recyclebare afval die je geen verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet thuis in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het het streefdoel omschreven artikelen opnieuw te gebruiken indien het lukt.

Wat kost een container een container container bedrijfsafval?

De prijzen voor de rolcontainers zijn afhangend van de de afvalstroompje, de grootte van afmeting van rolcontainer alsook hoe vaak de de afvalcontainer geleegd dient zijn. U vindt ieder kosten op de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de talloze varianten rolcontainers. Wij leveren hem gratis in een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je direct gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de vat op een algemene plaats staat. Je kiest uit diverse groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van groene kracht. Restafval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelige assen worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige substanties vrij gedurende de verbranding die in meer of mindere mate echter in het leefomgeving komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Bak Voor Afvalcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Bak Voor Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en prijzen zakelijk afval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan opteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te schatten die omvang het goed bij je aansluit? Neem dan gauw aansluiting op met een van onze specialisten. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een aanvullend legen of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken variëren per afvalstroom, stof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de duurdere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere container aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit duidelijk is. Hierdoor ben je naderhand geen voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Bak Voor Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer gevarieerd assortiment van containers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling aan de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoor mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in te zamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Bovendien is het scheiden van je afval ook beter voor het milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD is namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Bak Voor Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw afval altijd kwijt kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder indien wij afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te veel afval jezelf sorteert, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en je geldbeurs. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden zijn. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval door het volume en massa veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Je kan dus flink besparen op jouw afvalkosten. Het glas is bovendien volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het veel minder energie dan glaswerk om te maken uit verse materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan één container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het nummer containers makkelijk verandert.

De juiste container voor het glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasverval op onze dienst. Jij hebt de keuze van één bak met 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er reeds één glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de afval kies jij op welke manier frequent wij de bak zullen komen legen. wij biedt de meest voordelige service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel energie om glas te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuw glazen. Bij het bewerken doen wij verschil tussen wit, bruin, groene en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er op één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook op veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet wil in de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waar het papier precies erin past. Als het documenten al binnen het bak zitten, krijgen zij nog in handen. Onze bestuurder arriveert eens in de tijdstip langs voor het container te ledigen en het papier plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het container via het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kan je de documenten in het container gooien. Jij hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op vervoer gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.