Avz Brinx Archiefvernietiging & Datavernietiging Zwolle Ohmstraat Zwolle ✔️ 15 OPZIENBARENDE TIPS

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom zo minimaal mogelijk te houden en je zal merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Avz Brinx Archiefvernietiging & Datavernietiging Zwolle Ohmstraat Zwolle

Kies van de ruimste gamma containers en bestel de beste beste rolcontainer geschikt voor je restafval. In de de container gooi je je al de niet te recyclen vuil die je geen extra kan scheiden. Papier/karton, swill, en ruiten horen geen in de rest container. Eveneens betreffende PMD sorteren hebben ons de juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen dat bij ondernemingen ontstaan. Die stromen mogen vaak gescheiden verzameld worden. Dat is beter betreffende het leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal er telkens overblijvend afval voortdurend voorkomen. Probeer het afvalstroom zo minimaal toevallig te houden en je zal opmerken dat dit financieel voordelig is. Door vuil zo mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus min mogelijk overblijvend afval over. In de de rest afvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare vuil dat je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen geen in de rest restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het streefdoel omschreven goederen nogmaals te benutten indien het lukt.

Wat kost een een container rolcontainer voor?

De tarieven kosten van containers zijn afhankelijk hangt af van de de stroom van afval, de grootte omvang van de rolcontainer alsook hoe vaak de de container rolcontainer ontleegd dient geraken. Je ontdekt elke prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en vlug een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je meteen in het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de container op een openbare locatie staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van groene kracht. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelachtige slakken worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook verschillende giftige substanties vrij in de verbrandingsproces die in meer of mindere mate desondanks in het leefomgeving komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Avz Brinx Archiefvernietiging & Datavernietiging Zwolle Ohmstraat Zwolle:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Avz Brinx Archiefvernietiging & Datavernietiging Zwolle Ohmstraat Zwolle

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de ladder, hoe ecologischer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en tarieven zakelijk afval en restafval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan selecteren voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te bepalen die maat het beste bij je past? Pak dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Door onze vele jaren kennis met afvalsoorten weten wij precies wat je nodig hebt. En wens je één keer een extra leegmaken of gewoonlijk een maatje groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere verschillende bak aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier raak je later geen voor nare verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Avz Brinx Archiefvernietiging & Datavernietiging Zwolle Ohmstraat Zwolle

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze uit een erg uitgebreid assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoor mag je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te te verzamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis ook beter voor de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Avz Brinx Archiefvernietiging & Datavernietiging Zwolle Ohmstraat Zwolle

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw container op de gewenste plek staan. U beslist zelf de gewenste capaciteit en hoe vaak de container geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je dus zeker waar je je afval steeds weg kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door je afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving minder indien wij afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is geplaatst Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval je sorteert, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasscherven bestaat van flessen, potjes en glasscherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval door de ruimte en gewicht heel veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Je kan daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het is tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel minder energie dan glaswerk te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert met flexibele contracten waardoor jij de aantal containers eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasafval op ons. Jij heeft de selectie van een container van tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier frequent wij het container zullen komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Zo worden glas verwerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter een prima basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuw glazen. Tijdens het bewerken doen we verschil tussen blank, bruine, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn op één heel veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en op een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in de papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waar het document precies erin . Als het documenten al in de bak zijn, krijgt niemand ze nog in . Onze bestuurder komt eenmaal de tijd bij om de bak legen en de documenten plaats vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij de bak door het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door het klep in het deksel kun je de papieren in het bak gooien. Je hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op het transport is, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.