Avalex Delft Restafval ᐅ 10 VREEMDE GEHEIMEN

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje heel beperkt mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat deze financieel gunstig is. Via vuil dus zoveel mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Avalex Delft Restafval

Kies uit het grootste grootste assortiment afvalcontainers en bestel de het meest geschikte container geschikt voor je restvuil. In het restafvalcontainer gooi je al de niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten passen geen in de rest afvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren hebben wij het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen dat binnen ondernemingen ontstaan. Deze stromen zouden meestal afzonderlijk opgehaald geraken. Het is verbeterd aangaande de leefomgeving en het geldtas.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal er telkens restvuil aanwezig zijn. Probeer dit stroom van afval heel beperkt eventueel te behouden en je zult opmerken dat het financieel voordelig is. Door afval heel mogelijk eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus minimaal toevallig overblijvend afval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je al het niet-recyclebare afval die je niet extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in het afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te scheiden. In de het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel bedoeling omschreven artikelen nogmaals te benutten waar dat lukt.

Wat kost een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte van afmeting van de afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd container geledigd dient geraken. Jij ontdekt ieder tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en vlug een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de bak op een publieke plek staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van duurzame stroom. Gemengd afval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij tijdens de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate desondanks in het leefomgeving komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Avalex Delft Restafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Avalex Delft Restafval

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en tarieven zakelijk afval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kan opteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te bepalen die grootte het beste bij je aansluit? Neem dan snel contact op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalstromen kennen wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een aanvullend legen of standaard een grootte groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen probleem!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere verschillende rolcontainer betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit transparant is. Op deze manier ben je naderhand niet voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Avalex Delft Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg gevarieerd aanbod met containers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je document- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar ook op kantoren mag je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in zamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit je afval tevens goed voor het de milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Avalex Delft Restafval

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uur jouw container bij het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker waar je jouw afval altijd kwijt kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder indien we afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw portemonnee. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval vanwege de ruimte en ook massa veel ruimte in de bedrijfsafval in. Je kunt daarom heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is bovendien volledig te recyclen. Daarnaast kost het veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te maken uit verse materialen.

Ontstaat daar bij je bedrijf heel veel glas los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de aantal containers makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor je glasverval op onze dienst. Jij heeft de selectie van een container van 240 liter en ook van 900 liters. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maand en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de de glasafval kies je hoe vaak wij het bak zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen een goede basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken maken we onderscheid tussen wit, bruine, groen en gemengd glas. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er bij een heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en ook op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je daarom best goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat jouw archief veilig vernietigt zijn. Na de vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij je dossiers niet wil in het papierbak wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel afval in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waar het document precies erin . Wanneer de documenten eenmaal in de bak zijn, krijgt zij nog in . Onze chauffeur komt eens in zoveel tijdstip bij om de container ledigen en het documenten plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin het bak via de truck zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in de deksel kun je de documenten in de bak werpen. Jij hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op vervoer gaat, loop jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.