Area Bedrijfsafval ✔️ 9 SCHOKKENDE TRUCS

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroom zo klein eventueel te bewaren en je zult zien dat het financieel voordeelgevend is. Door vuil dus zoveel eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Area Bedrijfsafval

Selecteer bij het grootste assortiment containers en bestel de beste beste rolcontainer voor je je restvuil. Binnen de rest container gooi je je al het niet onrecyclebare afval welke je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet in de de rest restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren bezitten we het juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen dat bij firma’s voortkomen. Deze stromen mogen vaak afzonderlijk opgehaald worden. Dat is beter voor de natuur en de geldbeugel.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afval eveneens verdeelt, er zal steeds restafval blijven voorkomen. Poog het stroom van afval zo beperkt eventueel te behouden en je gaat opmerken dat het financieel voordelig is. Via afval zo veel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo min mogelijk restvuil over. In de de container gooi je al het niet te recyclen afvalstoffen die je geen extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen geen binnen het restafvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het streefdoel beschreven goederen opnieuw te benutten als dat lukt.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte afmeting van container alsook hoe vaak de container rolcontainer ontleegd dient zijn. U vindt elke tarieven op de.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de container op een publieke locatie staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Restafval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar liefst een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het verhogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties los tijdens de verbranding die in meer of mindere mate desondanks in het milieu komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Area Bedrijfsafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Area Bedrijfsafval

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan selecteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te ramen wat maat het goed bij je aansluit? Haal dan gauw contact op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wil je een keer een meer legen of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een andere andere container betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect helder is. Op deze manier kom je achteraf geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Area Bedrijfsafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers assortiment van containers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je je organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden uit je vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Area Bedrijfsafval

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uur jouw container bij de verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier frequent de container geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je jouw afval altijd kwijt kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu minder als wij afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat het is ten behoeve van de milieu en je portemonnee. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval vanwege het ruimte en ook massa veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Je kan daarom heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht dan glazen om te produceren van verse materialen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glas los, zoals in de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Heb jij wisselende periodes qua drukte? ons functioneert met flexibele contracten waardoor jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor jouw glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze van een bak van 240 liter en van 900 liters. Er is is al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier vaak ons het bak komen legen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het het glas om te produceren van verse materialen. Glasafval is echter echter één goede grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glazen. Bij de verwerken doen wij onderscheid tussen wit, bruine, groen en gemengd glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook op een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft je 100% garantie dat je je archief beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet wil in het papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in de de gedaante van geheim papier? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waarin het document exact doorheen past. Als de papieren eenmaal in de bak zitten, krijgt zij nog in . Onze bestuurder komt eens de zoveel tijdstip langs om het container te legen en het papier ter plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin het bak via het truck zelf is opgeheven en geopend. Het content wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in het deksel kan je de documenten in de container werpen. Jij heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op transport gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.