Archiefvernietiging Lelystad 🔥 6 VERBAZENDE FEITJES

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Tracht deze stroom van afval dus klein eventueel te behouden en je zal merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door vuil heel veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er heel zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Archiefvernietiging Lelystad

Kies uit bij de ruimste gamma afvalcontainers en koop de beste beste afvalcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de rest container gooi je al de onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en glas passen niet in de rest restafvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden bezitten we de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromingen dat in ondernemingen voortkomen. Die afvalstromen kunnen meestal apart verzameld geraken. Het is beter aangaande het milieu milieu en het portemonnee.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er gaat telkens restvuil blijven voorkomen. Poog dit afvalstroompje heel beperkt mogelijk te behouden en je zal merken dat dit economisch voordelig is. Met afvalstoffen zo veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus min mogelijk restvuil over. Binnen de afvalcontainer gooi je al het de onrecyclebare vuil dat je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen niet in de de afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het bedoeling vermeld goederen nogmaals te aanwenden indien dat mag.

Wat kost een een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor containers afhankelijk hangt af van de het afvalstroom, de omvang van rolcontainer en hoevaak hoevaak de afvalcontainer ontleegd dient zijn. Je vindt elke prijzen op de de.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de vele varianten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos in 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je meteen tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de bak op een algemene plaats staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van groene kracht. Algemeen afval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties uit in de verbrandingsproces die in meer of mindere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we blijven streven naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Archiefvernietiging Lelystad:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Archiefvernietiging Lelystad

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 treden.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te bepalen welke grootte het beste bij je past? Neem dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige deskundigheid met afvalstromen weten wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een aanvullend legen of gewoonlijk een formaat groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de containers wisselen per afvalsoort, materiaal en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Zo kom je achteraf niet voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Archiefvernietiging Lelystad

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel gevarieerd assortiment met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis staan, of vernieling aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren mag je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien is het apart houden uit uw afval tevens goed voor de milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Archiefvernietiging Lelystad

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je container op het gewenste locatie staan. U beslist zelf de gewenste capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo ken je daarom zeker dat je jouw vuilnis steeds weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via je afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is gestopt Los doosjes ofwel ander document
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe goed dat het is ten behoeve van de milieu en jouw geldbeurs. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potjes en ook scherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval vanwege het volume en ook massa heel veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Jij kunt dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is tevens volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie dan glaswerk om te produceren van verse materialen.

Komt er op je bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende periodes qua drukte? wij werkt met aanpasbare contracten omdat jij de nummer containers makkelijk aanpast.

De juiste container voor glasafval

Koop het beste bakken voor je glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze van één bak met tweehonderdveertig liter en van 900 liter. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en dit wordt gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kies jij op welke manier vaak ons de bak zullen komen legen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om het glas te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter een prima basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij de bewerken doen wij verschil tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er op één veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heb jij 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt is. Na vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij je archief niet in de de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent veel afval in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waarin het document exact erin past. Wanneer de papieren eenmaal in de container zitten, krijgt zij meer in . Onze chauffeur komt eenmaal zoveel tijd langs voor het container te legen en het papier plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin de bak door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via de klepje in het deksel kun jij het documenten in de container gooien. Je hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op transport is, loop jij geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.