Afvalpers Restafval 🔥 11 OPZIENBARENDE FEITJES

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroom zo minimaal eventueel te houden en je gaat opmerken dat deze economisch gunstig is. Via afval dus veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalpers Restafval

Kies van het grootste grootste gamma containers en bestel de het beste rolcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je al de niet-recyclebare afval die je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas passen geen in de afvalcontainer. Ook voor PMD scheiden beschikken wij de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen die binnen bedrijven ontstaan. Dit stromen zouden vaak apart verzameld geraken. Dit is goed voor het milieu en het geldbeugel.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je vuil tevens scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Probeer het stroom van afval heel beperkt eventueel te houden en je gaat opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo zoveel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er heel min toevallig restafval over. Binnen de restafvalcontainer werp je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet thuis in de restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In de de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel streefdoel vermeld producten nogmaals te aanwenden indien dat mag.

Wat kost een een container voor container bedrijfsafval?

De kosten voor rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de het afvalstroompje, de grootte van omvang van afvalcontainer en hoe vaak de rolcontainer geledigd moet zijn. U vindt je alle prijzen op de de.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je snel en rap een van de talloze typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je gelijk in het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de bak op een publieke plek staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van groene stroom. Algemeen afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar minstens 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelige assen worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij gedurende de verbranding die in minstens of kleinere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalpers Restafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalpers Restafval

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan opteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te schatten welke maat het perfect bij je past? Haal dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wens je één keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een grootte groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de bakken variëren per afvalcategorie, stof en volume. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, als we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit transparant is. Op deze manier ben je achteraf geen voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalpers Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg divers assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw afval ook goed voor de milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afvalpers Restafval

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren je container op de verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en hoe frequent het afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je je afval altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving veel minder als we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof zit geplaatst Los doosjes ofwel ander document
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat is voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en scherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval door de ruimte en massa veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Je kunt daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen te produceren van verse materialen.

Komt er op jouw bedrijf veel glas los, zoals in de sector van de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor jij het aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor je glasafval bij ons. Je hebt de selectie van een container met tweehonderdveertig liter en ook met 900 liters. Er is is reeds één glascontainer vanaf €13 per maand en deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kiest je hoe vaak wij de container komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Tijdens het verwerken maken we verschil tussen wit, bruine, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er bij een heel veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigt is. Na vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet in de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waar het papier precies doorheen past. Wanneer het papieren al binnen het container zitten, krijgt niemand ze meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal de tijd bij om de container legen en het documenten plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de container via het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kan jij de documenten in de container gooien. Jij hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op vervoer gaat, loop je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.