Afvalkalender Westland 2021 ☑️ 7 OPZIENBARENDE ZAKEN

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroompje heel minimaal eventueel te behouden en je zult opmerken dat het financieel gunstig is. Via vuil dus mogelijk toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalkalender Westland 2021

Selecteer van het meest uitgebreide gamma containers en koop de ideale container voor je je restafval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je je al het de onrecyclebare vuil welke je geen extra kan sorteren. Papier/karton, swill, en ruiten thuishoren geen in de rest container. Ook omtrent PMD verdelen bezitten wij het correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende alle afvalstromingen dat binnen firma’s vrijkomen. Dit afvalstromen kunnen dikwijls gescheiden opgehaald geraken. Dat is beter voor het milieu natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afval eveneens scheidt, er zal er steeds restvuil blijven zijn. Probeer dit afvalstroom heel beperkt eventueel te houden en je gaat opmerken dat deze economisch voordelig is. Met vuil heel mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo minimaal toevallig restafval over. Binnen de afvalcontainer gooi je reeds het onrecyclebare afval welke je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen niet thuis in de het afvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. In de het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel streefdoel omschreven producten weer te benutten indien dat het kan.

Wat kost een container een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de containers zijn hangt af van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte grootte van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container afvalcontainer geleegd moet worden. Jij vindt alle tarieven op de de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je snel en vlug een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je meteen in het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de vat op een openbare plaats staat. Je gaat uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van duurzame energie. Algemeen afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelachtige resten worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige substanties los gedurende de verbranden die in meer of geringere mate toch in het milieu komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalkalender Westland 2021:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalkalender Westland 2021

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kan kiezen voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te schatten die maat het beste bij je aansluit? Haal dan snel contact op met één van onze experts. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen weten wij exact wat je benodigd hebt. En wens je één keer een extra lediging of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De prijzen van de containers wisselen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie helder is. Zo kom je later niet voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalkalender Westland 2021

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een heel divers aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buiten staan, of wanneer vernieling op de loer staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren mag je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast is het scheiden uit uw vuilnis ook goed voor het de omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afvalkalender Westland 2021

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde locatie staan. U bepaalt zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak de container geleegd dient te worden. Op deze manier weet je dus zeker dat je je vuilnis steeds weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder als we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof is gestopt Los doosjes ofwel ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je scheidt, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasverval bestaan van flessen, potten en glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval door het ruimte en ook gewicht veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner energie dan glaswerk te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij het aantal containers makkelijk verandert.

De geschikte container voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor je glasverval op ons. Jij hebt de keuze uit één bak van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er is is al één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kiest jij hoe frequent ons de bak komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie voor het het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter een goede grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glas binnen nieuwe glas. Bij het bewerken maken wij verschil tussen wit, bruin, groene en bont glazen. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er zijn op één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook op een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw archief niet wil in de het papierbak wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel afval in de het gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waarin het papier exact erin past. Als de documenten eenmaal binnen de container zijn, krijgt zij nog bij . Onze bestuurder arriveert eens in tijdstip bij voor de bak legen en het documenten plaats vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de container via de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in het deksel kan je het documenten in het container werpen. Je heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op transport gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.