Afvalkalender Deventer 2022 ✔️ 8 VERBIJSTERENDE ZAKEN

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroompje heel minimaal eventueel te bewaren en je zult opmerken dat deze economisch voordelig is. Door vuil zo mogelijk eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalkalender Deventer 2022

Selecteer uit het grootste ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de de beste afvalcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen de container gooi je reeds het niet niet-recyclebare afval die je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, en ruiten horen niet in de rest restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen hebben ons het geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande alle afvalstromen die bij firma’s voortkomen. Deze afvalstromen kunnen vaak afzonderlijk verzameld geraken. Het is goed betreffende de leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je vuil tevens verdeelt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroompje dus minimaal mogelijk te houden en je gaat opmerken dat dit financieel voordelig is. Door vuil zo zoveel eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus min toevallig restafval over. In de de rest container gooi je je al het het niet-recyclebare afval die je geen meer kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas passen geen in de de rest container.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. Binnen het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel vermeld producten nogmaals te gebruiken waar het kan.

Wat kost een container een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de containers zijn afhangend van de afvalstroom, de grootte van grootte van container alsook hoe vaak de container afvalcontainer geleegd moet geraken. Je vindt je ieder kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en rap een van de vele varianten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je meteen in het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de vat op een openbare plaats staat. Je gaat uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar minstens een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties los tijdens de verbranding die in bepaalde of kleinere mate echter in het milieu terecht komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalkalender Deventer 2022:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalkalender Deventer 2022

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en tarieven zakelijk afval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te ramen wat omvang het beste bij je aansluit? Pak dan even verbinding op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen kennen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een extra leegmaken of regulier een formaat grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde andere rolcontainer neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Zo raak je later nooit voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalkalender Deventer 2022

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een erg divers assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je document- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoor kunt je je biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien is het apart houden van je vuilnis tevens goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalkalender Deventer 2022

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer op de gewenste plek staan. Je bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo ken je daarom zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kan en waar je meewerkt aan een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel minder indien wij afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit geplaatst Los doosjes ofwel ander document
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder te splitsen neemt het door de ruimte en gewicht heel veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Je kunt dus flink besparen in je afvalkosten. Het is bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht dan glaswerk om te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar op je onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer containers eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor het glas restafval

Koop het beste containers voor jouw glasafval bij ons. Jij hebt de keuze uit één bak met 240 liter en ook van 900 liters. Er is is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de glasafval kies jij op welke manier vaak wij het container komen legen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het veel energie voor het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter een goede basis. Daar zitten meestal circa 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Bij het verwerken doen wij verschil onder blank, bruine, groene en gemengd glas. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er bij één heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of contact .

Wat is mag wel er bij de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je daarom best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van archief. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je jouw archief veilig vernietigt is. Na de vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij je archief niet wil in de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in het gedaante van geheim document? Kies voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waarin het papier exact erin . Als het documenten al in de container zijn, krijgen niemand zij nog in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in zoveel tijdstip langs voor het container legen en de documenten ter plekke vernielen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin de container door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via de klep in de deksel kan jij de papieren in de container werpen. Je heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op transport is, loop jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.