Afvalcontainers Wuustwezel 🔥 14 SNELLE TRUCS

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het stroom van afval dus minimaal mogelijk te behouden en je gaat merken dat dit economisch gunstig is. Via vuil heel zoveel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Wuustwezel

Kies uit de ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de het beste rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de rest restafvalcontainer werp je al het het niet niet te recyclen vuil dat je geen extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en ruiten passen niet in de de rest container. Eveneens betreffende PMD sorteren beschikken we de juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromingen die binnen bedrijven voortkomen. Deze afvalstromen zouden dikwijls afzonderlijk verzameld worden. Het is goed voor het natuur en het geldtas.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je vuil tevens sorteert, er zal er altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje heel beperkt mogelijk te houden en je zal opmerken dat het financieel gunstig is. Met afvalstoffen dus veel eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er heel minimaal toevallig restafval over. In de de afvalcontainer werp je reeds het onrecyclebare afvalstoffen die je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de de rest container.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel vermeld artikelen opnieuw te gebruiken als dat het kan.

Wat kost een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom stroom van afval, de grootte van afmeting van de rolcontainer en hoevaak de container rolcontainer geledigd moet zijn. U vindt ieder kosten op de de.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je meteen gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de bak op een openbare plaats staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van duurzame energie. Algemeen afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelvormige resten worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige substanties los in de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate echter in het natuur komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainers Wuustwezel:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als deze maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainers Wuustwezel

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Typen en kosten bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kunt selecteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te ramen wat maat het beste bij je aansluit? Pak dan even verbinding op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalsoorten kennen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een meer legen of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, stof en volume. Je least bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere alternatieve bak aftikt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor kom je naderhand niet voor nare onthullingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainers Wuustwezel

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een erg uitgebreid assortiment van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren mag je je organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te zamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van je afval ook beter voor het het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainers Wuustwezel

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uur jouw container bij de verlangde plek staan. Je beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je dus zeker waar je jouw afval altijd weg kunt en dat je meewerkt voor een beter omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los doosjes of verschillend document
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf sorteert, des te beter dat het zal zijn voor de milieubescherming en je geldbeurs. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasverval bestaat uit flessen, potten en ook scherven. Zonder het om scheiden neemt het door het ruimte en ook gewicht veel plaats in het bedrijfsafval in. Je kunt daarom heel uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner energie dan glaswerk te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is is één container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende periodes qua drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het jouw glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit selectie van een container van 240 liter en van 900 liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 elke maand en deze worden gratis neergezet. Op basis van de de glasafval kies je hoe frequent wij het bak zullen komen ledigen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel energie om het glas te maken uit verse materialen. Glasafval is echter daarentegen één goede grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij het bewerken doen wij verschil tussen wit, bruin, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er zijn op één veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag er bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook in veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van archief. Discreet en beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat jouw archief veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw dossiers niet wil in het papierbak wil gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel afval in de het vorm van geheim document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waar het papier precies erin . Wanneer het papieren eenmaal binnen de container zijn, krijgen zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eens in de zoveel tijd langs voor de container legen en de papier ter plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin de container via de truck zelf wordt opgeheven en geopend. De content zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in het deksel kun je de papieren in het container gooien. Jij heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op het vervoer is, loop je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.