Afvalcontainers Woonzorg Middelburg 🔴 9 LUCRATIEVE FEITEN

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Probeer het stroom van afval dus minimaal mogelijk te houden en je zult merken dat dit economisch voordelig is. Met vuil heel veel mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Woonzorg Middelburg

Kies bij de grootste gamma afvalcontainers en bestel de het meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In de rest restafvalcontainer gooi je al de onrecyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet thuis in de het restafvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden beschikken ons de juiste juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande ieder afvalstromen welke binnen firma’s ontstaan. Dit afvalstromen mogen dikwijls afzonderlijk opgehaald geraken. Dit is beter voor de milieu en de geldbeugel.

Wat mag er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven zijn. Tracht deze stroom van afval dus minimaal eventueel te bewaren en je gaat zien dat deze economisch voordelig is. Door vuil dus zoveel eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo minimaal toevallig restvuil over. In de de rest container gooi je je reeds de niet te recyclen afvalstoffen die je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet thuis in het afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het bedoeling beschreven goederen opnieuw te benutten waar dat het lukt.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor?

De tarieven voor prijzen van containers afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van afvalcontainer alsook hoevaak de rolcontainer ontleegd dient worden. Jij vindt elke prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je meteen gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de bak op een publieke plaats staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van hernieuwbare stroom. Restafval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelachtige slakken worden ingezet voor het aanvullen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen los gedurende de verbranding die in minstens of mindere mate toch in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainers Woonzorg Middelburg:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainers Woonzorg Middelburg

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan opteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te ramen welke omvang het goed bij je past? Haal dan gauw aansluiting op met één van onze experts. Door onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een aanvullend legen of gewoonlijk een grootte groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen issue!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde andere container neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor kom je achteraf nooit voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainers Woonzorg Middelburg

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie uit een erg gevarieerd assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoren kunt je je biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden van je vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainers Woonzorg Middelburg

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur jouw container bij de verlangde plek geplaatst. U beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom vast dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu door je afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los doosjes ofwel ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je scheidt, hoe goed dat het is voor de milieubescherming en ook je portemonnee. Glas blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder het om splitsen pakt het vanwege de ruimte en ook massa veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Je kan daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel minder energie dan glazen om te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er bij jouw onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes qua drukte? ons functioneert met aanpasbare contracten omdat jij de aantal containers eenvoudig aanpast.

De juiste container voor glasafval

Koop het beste bakken voor jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit één container met 240 liters en met negenhonderd liters. Er is al één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze worden kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid glasafval kies jij hoe frequent wij de bak komen ledigen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het heel veel energie om het glas te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij de bewerken maken we verschil onder wit, bruine, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kan er zijn bij een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en op veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij dus best goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je jouw archief veilig vernietigt is. Na de vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet in de het papierbak wilt werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent veel afval in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waarin het papier exact doorheen . Wanneer de documenten al in de container zijn, krijgen ze nog in . Onze chauffeur komt eenmaal de tijd langs om de bak te legen en het papier ter plekke vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij het container via de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content zal vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kan je de documenten in de container werpen. Jij hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op het vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.