Afvalcontainers Werkendam ᐅ 4 ONVOORSTELBARE ZAKEN

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer deze stroom van afval heel beperkt mogelijk te bewaren en je zult merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met afval zo zoveel mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Werkendam

Kies bij de ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de de meest geschikte container voor je je restvuil. Binnen de container gooi je al het niet niet-recyclebare vuil dat je geen extra kan sorteren. Karton/karton, swill, en ruiten horen niet in de het container. Eveneens omtrent PMD verdelen bezitten ons de correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromen dat in bedrijven vrijkomen. Deze stromingen zouden vaak gescheiden opgehaald worden. Het is verbeterd betreffende het milieu milieu en het geldtas.

Wat kan er in zakelijk afval?

Op welke manier goed je je vuil ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Tracht dit stroom van afval heel beperkt eventueel te bewaren en je zult merken dat deze financieel gunstig is. Met vuil dus zoveel eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de de container gooi je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet thuis binnen het afvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven producten opnieuw te benutten waar dat het kan.

Wat kost een een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte van grootte van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container container ontleegd moet geraken. Je vindt elke tarieven op de tarievenpagina de.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je snel en vlug een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk in het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de container op een openbare plek staat. Je gaat uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van hernieuwbare energie. Restafval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelige assen worden toegepast voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige substanties uit in de verbranding die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainers Werkendam:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainers Werkendam

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kan selecteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te bepalen die omvang het goed bij je past? Neem dan even verbinding op met een van onze specialisten. Door onze langdurige deskundigheid met afvalstromen weten wij exact wat je benodigd hebt. En wil je een keer een meer legen of standaard een maatje ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, stof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit duidelijk is. Op deze manier raak je achteraf niet voor nare verrassingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainers Werkendam

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel gevarieerd aanbod van containers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens in kantoor kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen te zamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw afval tevens goed voor het de omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainers Werkendam

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde plek staan. U bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd moet te worden. Zo ken je daarom zeker waar je je vuilnis altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder als wij afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is gestopt Los doosjes ofwel ander papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat is voor het milieu en ook je geldbeurs. Glas is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potten en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege het volume en gewicht heel veel ruimte in de bedrijfsafval in. Je kan dus flink uit besparen op je kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele contracten omdat je de nummer bakken makkelijk aanpast.

De juiste bak voor glas restafval

Koop het beste bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de selectie van één container met tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maand en deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de afval kies jij op welke manier frequent ons de container zullen komen ledigen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter echter één prima basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Bij de verwerken doen we onderscheid onder wit, bruine, groen en ook gemengd glazen. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er zijn bij een heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best goed regelen. Het gesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je jouw dossiers niet wil in de papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bevatten geheime informatie en dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waar het document exact doorheen . Wanneer het documenten al binnen het container zitten, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal in de zoveel tijd langs voor het container legen en het papier ter plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarin de bak door het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kun je het documenten in de bak gooien. Jij heeft de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief niet op het transport is, loop jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.