Afvalcontainers Sita Prijzen 🔴 9 VERBIJSTERENDE TRUCS

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht dit stroom van afval dus klein eventueel te behouden en je zal opmerken dat het financieel gunstig is. Door afval heel mogelijk toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Sita Prijzen

Selecteer uit het grootste grootste assortiment containers en bestel de het beste rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de rest restafvalcontainer gooi je je al de niet-recyclebare afval dat je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, swill, en glas passen geen in de afvalcontainer. Ook voor PMD verdelen beschikken we de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen dat binnen firma’s ontstaan. Deze stromen kunnen dikwijls afzonderlijk verzameld geraken. Dit is verbeterd voor het milieu milieu en het portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen eveneens sorteert, er gaat telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroompje zo beperkt toevallig te behouden en je zal merken dat het financieel gunstig is. Via vuil dus mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo min eventueel restvuil over. In de de rest container gooi je reeds de niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen geen in de het container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. In het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het streefdoel omschreven producten nogmaals te gebruiken indien dat lukt.

Wat kost een afvalcontainer voor?

De tarieven voor kosten voor de afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte omvang van rolcontainer alsook hoe vaak de de rolcontainer ontleegd dient geraken. U vindt alle tarieven op de.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de vele varianten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis in een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je meteen gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de vat op een publieke plaats staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van groene energie. Restafval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar zowaar 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige stoffen vrij in de verbranding die in meer of kleinere mate desondanks in het milieu belanden. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainers Sita Prijzen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainers Sita Prijzen

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussenin. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te ramen welke omvang het beste bij je past? Pak dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een extra legen of regulier een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel issue!

De prijzen van de containers variëren per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere verschillende container aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie transparant is. Zo kom je naderhand nooit voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainers Sita Prijzen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of vandalisme op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen te zamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis ook beter voor het het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainers Sita Prijzen

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo weet je daarom vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kan en dat je meewerkt voor een beter milieu door je afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel als we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf scheidt, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en scherven. Zonder te scheiden pakt het door het ruimte en ook massa veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Je kan daarom heel besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken van verse materialen.

Ontstaat er op je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Heb je wisselende periodes qua drukte? ons werkt met flexibele contracten waardoor je het nummer containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor het jouw glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze van een bak van 240 liter en ook van negenhonderd liters. Er is is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kies jij hoe vaak ons het bak komen ledigen. wij leveren het meest voordelige service.

Zo worden glas verwerkt

Het veel kracht om het glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen een prima basis. Er zitten meestal circa 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Bij de bewerken doen we onderscheid tussen blank, bruine, groene en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er bij één heel veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook op een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernieling van dossiers. Discreet en veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet wil in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten geheime informatie en daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel afval in de de vorm van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waarin het papier precies erin past. Wanneer de papieren eenmaal in de container zijn, krijgt ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal tijdstip langs voor het bak te legen en het papier plekke vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarin de bak via het truck zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in de deksel kan jij het documenten in het container gooien. Jij heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.