Afvalcontainers Limburg Belgie ᐅ 12 LUCRATIEVE TRUCS

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Probeer deze afvalstroom dus klein mogelijk te houden en je zult merken dat het financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Limburg Belgie

Kies uit bij de grootste aanbod rolcontainers en bestel de ideale container voor je je restafval. In de afvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet in de de container. Eveneens omtrent PMD sorteren hebben we de correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen welke binnen ondernemingen vrijkomen. Dit stromen zouden vaak afzonderlijk verzameld geraken. Dat is beter voor het milieu en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal er steeds restvuil blijven voorkomen. Probeer dit afvalstroompje zo beperkt toevallig te behouden en je zult merken dat dit economisch voordelig is. Met afval zo zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo min eventueel restvuil over. In de restafvalcontainer werp je reeds het niet niet-recyclebare afval dat je niet verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren geen in de container.

Is het sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. Binnen de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het bedoeling vermeld producten weer te aanwenden indien het mag.

Wat kost een een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de het afvalstroompje, de grootte afmeting van de container alsook hoevaak de rolcontainer geledigd moet worden worden. Jij vindt je alle prijzen op de.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de verschillende typen rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de container op een openbare plek staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Algemeen afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar zowaar twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelvormige resten worden ingezet voor het ophogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige materialen uit tijdens de verbranden die in meer of geringere mate toch in het leefomgeving komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainers Limburg Belgie:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk type afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainers Limburg Belgie

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoe hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te bepalen wat omvang het goed bij je aansluit? Haal dan gauw verbinding op met één van onze experts. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen weten wij precies wat je vereist hebt. En wens je een keer een aanvullend leegmaken of standaard een formaat grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalstroom, grondstof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een verschillende rolcontainer betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit helder is. Zo kom je naderhand niet voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainers Limburg Belgie

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg gevarieerd assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw document- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, maar tevens in kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast is het scheiden van je vuilnis tevens beter voor de milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainers Limburg Belgie

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste plek geplaatst. U beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je dus vast waar je jouw vuilnis altijd weg kunt en dat je bijdraagt voor een beter milieu door je afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel als we afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel afval je sorteert, hoe goed dat is voor de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasverval bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege het ruimte en massa heel veel plaats in het afval van het bedrijf op. Jij kan dus heel uit besparen op je afvalkosten. Het is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel minder kracht dan glazen om te produceren van verse materialen.

Komt er bij jouw bedrijf heel veel glasafval los, zoals in de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt samen met aanpasbare contracten waardoor je de nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor het glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor je glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie uit één container van tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liters. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 per maand en ook deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent ons het bak zullen komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter één goede grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glazen. Bij de verwerken doen we verschil onder wit, bruin, groene en bont glazen. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er bij één veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook op een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigd is. Na vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je je archief niet in de de papierbak wilt werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent veel afval in de de vorm van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waar het document precies doorheen . Als de documenten eenmaal binnen de container zijn, krijgen niemand zij meer in . Onze chauffeur komt eenmaal in zoveel tijd bij voor het bak ledigen en de papier ter plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het container via de truck zelf is opgeheven en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via de klep in de deksel kan jij de papieren in het bak gooien. Jij hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op transport is, loop je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.