Afvalcontainers Legen Stad Aan Het Haringvliet ☑️ 13 VERBIJSTERENDE GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Probeer deze afvalstroom dus klein eventueel te houden en je zal opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Via afval heel veel eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Legen Stad Aan Het Haringvliet

Kies uit bij het grootste assortiment rolcontainers en koop de ideale container geschikt voor je restafval. In de de rest afvalcontainer gooi je je al het niet onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet thuis binnen de afvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren bezitten ons de correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromingen welke in bedrijven voortkomen. Deze stromen zouden dikwijls apart ingezameld worden. Dat is goed aangaande de natuur en het geldtas.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Hoe goed je je vuil eveneens sorteert, er gaat altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroom heel beperkt toevallig te behouden en je zal opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via afval dus mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus zo weinig mogelijk restvuil over. In het container gooi je al het het niet niet-recyclebare afval welke je geen meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet thuis binnen de rest afvalcontainer.

Is het sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat de bedoeling vermeld artikelen opnieuw te gebruiken waar het mag.

Wat kost een een container afvalcontainer voor?

De tarieven tarieven voor afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom, de omvang van de rolcontainer alsook hoevaak de rolcontainer geledigd moet worden. Je vindt je ieder prijzen op de.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en snel een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je gelijk gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandveilig, handig als de bak op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Algemeen afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar zowaar een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelige resten worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige materialen uit in de verbranden die in meer of kleinere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainers Legen Stad Aan Het Haringvliet:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainers Legen Stad Aan Het Haringvliet

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kunt selecteren voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te ramen die grootte het goed bij je past? Pak dan gauw verbinding op met één van onze experts. Met onze jarenlange kennis met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een extra leegmaken of regulier een grootte groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde andere bak aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Zo ben je naderhand niet voor nare onthullingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainers Legen Stad Aan Het Haringvliet

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoren mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien is het apart houden van uw vuilnis tevens goed voor de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainers Legen Stad Aan Het Haringvliet

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren jouw container op de verlangde locatie staan. Je bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo ken je daarom zeker waar je je vuilnis steeds weg kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel indien we afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton of ander document
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je scheidt, des te goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en je geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasverval bestaat van flessen, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het vanwege het ruimte en ook gewicht heel veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Je kunt dus heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie dan glaswerk te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op je bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt met flexibele overeenkomsten waardoor je het nummer bakken makkelijk verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het jouw glasafval op ons. Jij heeft de selectie uit één container van tweehonderdveertig liter en met 900 liter. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kiest jij op welke manier vaak wij het container zullen komen legen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie voor het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Er zit meestal circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken wij verschil tussen wit, bruin, groene en gemengd glazen. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er zijn op één veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat mag er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en in veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat jouw archief veilig vernietigt zijn. Na de vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij je archief niet in de de papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het papier precies doorheen past. Als de documenten eenmaal in de container zijn, krijgt ze meer in handen. Onze bestuurder komt eenmaal in de tijd bij voor de bak legen en het documenten ter plekke te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij de bak via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in het deksel kan jij de papieren in het container werpen. Jij hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief geen op vervoer is, loop jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.