Afvalcontainers Kok 🔥 6 VERBORGEN TIPS

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroompje zo minimaal mogelijk te houden en je gaat merken dat het geldelijk gunstig is. Met vuil zo zoveel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Kok

Kies bij het grootste aanbod afvalcontainers en koop het meest geschikte rolcontainer voor je restafval. In het afvalcontainer gooi je al het de onrecyclebare afval welke je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, en ruiten thuishoren niet thuis in de de container. Tevens betreffende PMD verdelen bezitten we de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor alle afvalstromingen welke binnen ondernemingen ontstaan. Die stromingen zouden vaak afzonderlijk opgehaald geraken. Dat is goed aangaande het milieu natuur en de portemonnee geldtas.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen eveneens scheidt, er gaat steeds restvuil blijven voorkomen. Tracht dit afvalstroompje heel klein toevallig te houden en je gaat merken dat dit economisch voordelig is. Door afval dus mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus min eventueel restvuil over. In de de restafvalcontainer werp je al het het onrecyclebare vuil welke je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet binnen de rest afvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het streefdoel beschreven producten opnieuw te gebruiken indien het kan.

Wat kost een container een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van containers zijn afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte grootte van container en hoevaak hoe vaak de rolcontainer geleegd moet worden geraken. U vindt je alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en rap een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis in 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je meteen in het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de bak op een publieke plek staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van groene energie. Algemeen afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar zowaar 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen vrij gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het natuur terecht komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainers Kok:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainers Kok

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan opteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te bepalen welke omvang het beste bij je past? Neem dan snel aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze langdurige kennis met afvalstromen kennen wij exact wat je nodig hebt. En wens je één keer een extra leegmaken of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Restafval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere verschillende container betaalt. Wij achten het belangrijk dat dit transparant is. Hierdoor raak je later geen voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainers Kok

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buiten staan, of vernieling aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw document- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, echter ook op kantoor mag je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval tevens beter voor het het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainers Kok

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en landelijke dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving minder als we afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf sorteert, des te beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaat van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval vanwege het volume en massa heel veel plaats in de afval van het bedrijf in. Jij kan dus heel besparen in jouw kosten voor afval. Het is bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel minder kracht dan glaswerk te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij je onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glasafval

Koop de meest geschikte containers voor jouw glasafval op onze dienst. Jij hebt de keuze van één bak met tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liters. Er is is reeds een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je hoe vaak ons het bak zullen komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter één prima basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Tijdens het verwerken maken wij verschil tussen blank, bruin, groene en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en ook op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je dus best goed regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in de de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel vuil in de het vorm van geheim papier? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waar het document precies doorheen past. Als het documenten eenmaal binnen het bak zijn, krijgt niemand ze meer bij . Onze bestuurder komt eenmaal in de tijdstip langs voor de container te ledigen en het documenten ter plekke vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin de bak door de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in de deksel kan jij het documenten in het bak gooien. Jij hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.