Afvalcontainers Kasterlee 🔥 14 MAKKELIJKE TIPS

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroom dus minimaal eventueel te bewaren en je zult merken dat deze financieel gunstig is. Via afvalstoffen heel veel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Kasterlee

Selecteer bij het ruimste gamma rolcontainers en bestel de de beste beste container geschikt voor je restafval. In het afvalcontainer gooi je je al het het niet niet te recyclen afval welke je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten passen niet thuis binnen het container. Ook omtrent PMD sorteren beschikken wij het correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen dat binnen ondernemingen ontstaan. Die stromen kunnen vaak apart ingezameld zijn. Het is verbeterd aangaande de milieu en de geldbeugel.

Wat kan er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je vuil eveneens sorteert, er zal telkens restafval voortdurend voorkomen. Poog dit afvalstroompje dus beperkt eventueel te houden en je zal opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Via vuil dus veel toevallig te verdelen, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er heel min toevallig restafval over. In de rest afvalcontainer gooi je je al het onrecyclebare afval welke je niet extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet in de het afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. Binnen de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het de streefdoel beschreven artikelen opnieuw te aanwenden indien dat lukt.

Wat kost een een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van afvalcontainers zijn hangt af van de afvalstroom, de grootte grootte van de container en hoevaak hoevaak de container geledigd rolcontainer geledigd moet geraken. Je vindt je elke kosten op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en snel een van de vele soorten vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je gelijk gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de bak op een algemene locatie staat. Je gaat uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare energie. Gemengd afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar minstens 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelvormige resten worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke materialen uit in de verbrandingsproces die in meer of mindere mate echter in het leefomgeving komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainers Kasterlee:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainers Kasterlee

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de orde, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan selecteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te ramen die omvang het beste bij je aansluit? Pak dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen weten wij juist wat je benodigd hebt. En wens je één keer een meer lediging of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De prijzen van de containers variëren per afvalsoort, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een verschillende bak aftikt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie transparant is. Zo ben je later geen voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainers Kasterlee

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg uitgebreid assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de horizon ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoor mag je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in te verzamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van uw afval tevens beter voor het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainers Kasterlee

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en hoe vaak het container geleegd dient te zijn. Zo ken je daarom vast waar je je afval steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een beter omgeving via je afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving minder als wij afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit gestopt Los doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval je scheidt, des te beter dat het is ten behoeve van de milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval door de volume en ook gewicht veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom flink besparen op je kosten voor afval. Het is bovendien compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Komt er op je onderneming veel glasafval los, zoals in de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met flexibele contracten omdat je het aantal bakken eenvoudig verandert.

De juiste bak voor glasafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasafval bij onze dienst. Je heeft de selectie uit één bak van 240 liters en ook met 900 liter. Er is is al één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kies je op welke manier vaak ons de bak komen legen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het veel energie om glas om te produceren uit verse materialen. Glasverval is daarentegen één prima basis. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Bij het bewerken maken we verschil onder wit, bruine, groene en ook bont glazen. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat is mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend had als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en op veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat je jouw archief veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je je dossiers niet wil in het papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waar het papier exact doorheen past. Als de papieren eenmaal binnen de bak zijn, krijgt niemand ze nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eens tijdstip langs om de container legen en de documenten plekke vernielen in onze truck. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarin het bak via het truck zelf is opgeheven en geopend. Het content zal daarna direct vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je je geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kan je het papieren in de container gooien. Jij heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op transport is, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.