Afvalcontainers Huren Oost Vlaanderen 🔥 8 VERBAZENDE HACKS

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroompje dus klein eventueel te bewaren en je gaat zien dat het financieel voordelig is. Door afval heel veel eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Huren Oost Vlaanderen

Selecteer van het grootste grootste assortiment rolcontainers en bestel de de beste container voor je restafval. Binnen de rest container gooi je je reeds het niet onrecyclebare vuil dat je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, swill, en glas horen niet thuis binnen de rest afvalcontainer. Tevens omtrent PMD scheiden hebben we het geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende elke afvalstromingen dat binnen firma’s voortkomen. Deze stromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld worden. Het is goed aangaande het leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je afval eveneens scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig zijn. Tracht deze afvalstroom zo klein eventueel te bewaren en je zal merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via afval dus zoveel eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus min mogelijk restafval over. Binnen het container gooi je je al het niet-recyclebare vuil dat je niet verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen geen in de rest container.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. In de het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel streefdoel omschreven producten opnieuw te aanwenden indien het mag.

Wat kost een container een container container bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen van containers afhankelijk afhangend van de stroom van afval, de grootte van grootte van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container afvalcontainer geledigd moet worden. Je vindt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en vlug een van de vele typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je meteen tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de vat op een openbare locatie staat. Je gaat uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen uit gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate echter in het milieu belanden. Om die reden moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainers Huren Oost Vlaanderen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainers Huren Oost Vlaanderen

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kunt selecteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te bepalen welke maat het goed bij je past? Haal dan even verbinding op met één van onze specialisten. Door onze langdurige deskundigheid met afvalstromen weten wij juist wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een meer leegmaken of regulier een formaat grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen issue!

De tarieven van de containers wisselen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde verschillende bak betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit duidelijk is. Hierdoor kom je achteraf geen voor nare verrassingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainers Huren Oost Vlaanderen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je document- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoren kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien is het apart houden van je afval ook beter voor het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainers Huren Oost Vlaanderen

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde plek geplaatst. U beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw afval steeds weg kan en dat je meewerkt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit gestopt Los karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf scheidt, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potten en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval vanwege het ruimte en ook massa veel plaats bij de bedrijfsafval in. Je kunt daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht dan glazen om te produceren uit verse grondstoffen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert samen met flexibele contracten waardoor jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

De juiste bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasverval bij onze dienst. Je heeft de keuze van een bak van tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liters. Er is is al een container voor glas startend bij €13 per maand en dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij hoe vaak wij de container zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het heel veel energie voor het het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen één prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij het bewerken doen wij onderscheid onder wit, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat mag er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij dus best goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je archief beschermd vernietigd is. Na de vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet in de het papierbak wil gooien. Sommige documenten bevatten geheime informatie en dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel afval in het gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waarin het papier precies erin past. Wanneer het papieren eenmaal in het bak zitten, krijgt zij nog bij . Onze bestuurder komt eens de tijdstip langs om het container te ledigen en het documenten plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij de bak via de truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het content zal daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in de deksel kan jij de documenten in de bak werpen. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op het transport gaat, loopt je niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.