Afvalcontainers Heerlen 🔥 11 OPMERKELIJKE TRUCS

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroompje dus klein eventueel te bewaren en je zult zien dat het financieel voordeelgevend is. Via afval zo mogelijk mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Heerlen

Kies bij de ruimste aanbod rolcontainers en bestel de de beste beste container voor je je restvuil. In de het afvalcontainer werp je al het niet onrecyclebare afval welke je niet verder meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas horen geen in de rest afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen hebben ons de correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam aangaande elke afvalstromen dat in bedrijven vrijkomen. Dit stromen zouden dikwijls apart verzameld worden. Het is goed voor de leefomgeving en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er binnen zakelijk afval?

Hoezo goed je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er gaat steeds restvuil voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroompje heel klein mogelijk te houden en je zult zien dat deze geldelijk voordelig is. Via vuil dus zoveel eventueel te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over. Binnen de afvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare afval dat je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen de restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel bedoeling vermeld goederen nogmaals te aanwenden waar dat lukt.

Wat kost een container een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van containers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte omvang van de rolcontainer alsook hoe vaak de de container rolcontainer ontleegd moet geraken. Je vindt alle tarieven op tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en snel een van de vele typen rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je direct tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de vat op een algemene plaats staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van groene stroom. Restafval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar minstens twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen los tijdens de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate desondanks in het leefomgeving komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainers Heerlen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainers Heerlen

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan kiezen voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te bepalen welke maat het beste bij je past? Pak dan snel aansluiting op met een van onze specialisten. Met onze langdurige kennis met afvalstromen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wil je één keer een extra leegmaken of regulier een formaat grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde andere container aftikt. Wij vinden het belangrijk dat dit duidelijk is. Zo ben je naderhand geen voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainers Heerlen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer gevarieerd assortiment met containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je document- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoor kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit uw vuilnis tevens goed voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainers Heerlen

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij het gewenste plek geplaatst. U beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo weet je daarom vast dat je je vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel als wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf sorteert, des te goed dat het is ten behoeve van het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasverval bestaat uit flesjes, potten en scherven. Zonder het om splitsen neemt het vanwege het ruimte en gewicht heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kan daarom flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glazen om te maken uit verse materialen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor het glas restafval

Bestel de beste containers voor het je glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit één bak van 240 liter en ook met negenhonderd liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de de glasafval kies jij hoe frequent wij het bak zullen komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één prima grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens de verwerken maken wij verschil onder wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er op één veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag er bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij je dossiers niet wil in de de papierbak wilt gooien. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waar het papier precies erin past. Als de documenten al binnen het container zitten, krijgt zij meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eens in de tijdstip bij om het bak te legen en het papier ter plekke vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de container via de truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in de deksel kan jij het documenten in het container gooien. Jij heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op het vervoer gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.