Afvalcontainers Gemeente Gulpen-Wittem Bezorging ✔️ 5 MAKKELIJKE WEETJES

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het stroom van afval dus minimaal toevallig te bewaren en je zult zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus mogelijk toevallig te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er heel min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Gemeente Gulpen-Wittem Bezorging

Kies bij het grootste assortiment rolcontainers en bestel de ideale rolcontainer voor je je restafval. In het afvalcontainer gooi je al het niet niet te recyclen vuil dat je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren niet in de het container. Ook betreffende PMD sorteren beschikken ons de juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor alle afvalstromingen welke in firma’s voortkomen. Die afvalstromen mogen meestal apart verzameld worden. Dit is verbeterd voor de natuur en de portemonnee.

Wat kan er in zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal er altijd restvuil blijven bestaan. Tracht deze afvalstroompje heel klein eventueel te houden en je gaat zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via afval heel veel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus zo weinig mogelijk restvuil over. In het restafvalcontainer gooi je al de niet-recyclebare vuil dat je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet thuis in het container.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel doel vermeld goederen opnieuw te aanwenden waar dat het mag.

Wat kost een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor de containers zijn afhankelijk afhangend van de het stroom van afval, de grootte grootte van rolcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd container ontleegd dient geraken. Jij vindt je alle kosten op de tarievenpagina de.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de vele soorten rolcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je meteen in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de vat op een publieke plaats staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van duurzame energie. Restafval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelvormige assen worden ingezet voor het aanvullen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen los tijdens de verbranden die in meer of mindere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainers Gemeente Gulpen-Wittem Bezorging:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainers Gemeente Gulpen-Wittem Bezorging

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te bepalen wat maat het beste bij je aansluit? Neem dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Met onze langdurige kennis met afvalsoorten weten wij juist wat je vereist hebt. En verlang je een keer een extra lediging of standaard een maatje grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers variëren per afvalstroom, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een andere andere container aftikt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Zo kom je achteraf niet voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainers Gemeente Gulpen-Wittem Bezorging

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel divers aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling op de loer ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook op kantoor mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten te verzamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Bovendien is het apart houden uit je afval tevens goed voor de omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalcontainers Gemeente Gulpen-Wittem Bezorging

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uur je afvalcontainer bij de gewenste locatie staan. Je bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het container geleegd dient te worden. Op deze manier ken je dus vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en dat je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit geplaatst Los karton ofwel verschillend document
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je sorteert, des te goed dat het zal zijn voor het milieubescherming en jouw portemonnee. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasafval bestaat van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval door de volume en ook gewicht veel plaats bij de bedrijfsafval op. Jij kan dus flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het veel minder kracht dan glaswerk te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij je bedrijf heel veel glas vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan een glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer bakken eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie uit een container van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liters. Er reeds één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de de afval kiest jij op welke manier frequent wij de container komen ledigen. wij biedt de voordeligste service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het veel kracht om het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Bij de bewerken doen wij verschil tussen wit, bruine, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij één veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag er bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook in een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je dus best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons helpen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet wil in het papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waarin het papier exact doorheen . Wanneer het documenten eenmaal binnen het bak zitten, krijgen ze nog bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal de zoveel tijdstip langs om de bak ledigen en het papier ter plaats vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in de deksel kun jij het papieren in de bak gooien. Je heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op het vervoer gaat, loopt jij niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.