Afvalcontainers Brussel ✔️ 4 LUCRATIEVE ZAKEN

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Probeer het stroom van afval zo beperkt mogelijk te bewaren en je gaat merken dat het geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen heel mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Brussel

Kies uit van het grootste meest uitgebreide aanbod containers en koop de beste meest geschikte afvalcontainer voor je restvuil. In de afvalcontainer werp je al het het niet te recyclen vuil welke je geen verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas horen geen in het container. Eveneens betreffende PMD verdelen hebben wij het correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen welke bij ondernemingen vrijkomen. Die stromingen mogen dikwijls gescheiden verzameld zijn. Dit is beter voor het leefomgeving en het geldbeugel.

Wat moet er in bedrijfsafval?

Hoezo goed je je vuil ook scheidt, er gaat telkens restafval aanwezig voorkomen. Poog het stroom van afval zo minimaal eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Via vuil dus veel mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus minimaal mogelijk restvuil over. In de de rest afvalcontainer gooi je reeds het niet te recyclen vuil die je niet extra kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet thuis binnen de restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel omschreven producten opnieuw te benutten indien dat het mag.

Wat kost een container container bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte van grootte van container alsook hoe vaak de de container geledigd rolcontainer geledigd moet worden zijn. Je vindt alle kosten op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je gelijk gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de bak op een publieke plaats staat. Je kiest uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Restafval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar zowaar twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelige slakken worden toegepast voor het verhogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige materialen uit in de verbranding die in minstens of mindere mate toch in het leefomgeving belanden. Dus moeten we blijven streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainers Brussel:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainers Brussel

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan kiezen voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te bepalen welke grootte het goed bij je past? Neem dan gauw contact op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring met afvalsoorten kennen wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een extra legen of regulier een formaat grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalstroom, stof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een algemeen afval container of een verschillende container betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie transparant is. Hierdoor kom je later niet voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainers Brussel

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer gevarieerd aanbod met containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoor kunt je je organisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden uit je vuilnis tevens goed voor het het omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalcontainers Brussel

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want we belasten het milieu veel als wij afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit gestopt Los doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat is ten behoeve van het milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaan van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval door het volume en massa heel veel ruimte in de bedrijfsafval in. Jij kan daarom heel besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er op jouw onderneming veel glasafval los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is is één glascontainer essentieel. Heb jij wisselende periodes qua drukte? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het je glasverval op ons. Jij hebt de keuze uit één bak met 240 liter en van negenhonderd liter. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier vaak wij het container zullen komen ledigen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie om het glas om te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter één prima grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuwe glas. Tijdens het verwerken doen we onderscheid tussen wit, bruin, groen en bont glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er zijn op één heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je 100% garantie dat jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet in het papierbak wil werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel vuil in de de gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document precies erin past. Wanneer het papieren al in de bak zijn, krijgen zij meer in handen. Onze chauffeur komt eens in zoveel tijdstip langs voor de bak te ledigen en de documenten plaats te vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin de bak door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het content zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kan jij de papieren in de bak gooien. Jij hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op het transport is, loopt je geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.