Afvalcontainers Antwerpen 🔥 8 VERBAZENDE TIPS

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog dit stroom van afval heel minimaal eventueel te houden en je gaat opmerken dat dit financieel voordelig is. Met vuil heel zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Antwerpen

Selecteer van het meest uitgebreide assortiment rolcontainers en koop de meest geschikte container voor je je overblijvend afval. Binnen de restafvalcontainer gooi je je al het het niet niet te recyclen vuil die je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, en vensterglas passen niet in de de rest container. Tevens omtrent PMD scheiden hebben ons het juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromingen die bij bedrijven ontstaan. Dit stromen zouden vaak gescheiden ingezameld zijn. Dat is verbeterd voor de leefomgeving en de portemonnee.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Hoezo goed je je vuil ook scheidt, er gaat steeds restvuil aanwezig zijn. Tracht deze afvalstroompje zo klein toevallig te houden en je gaat merken dat deze financieel gunstig is. Via afval zo zoveel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de het restafvalcontainer gooi je reeds de niet-recyclebare vuil die je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen niet binnen het restafvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. In de het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel bedoeling vermeld producten weer te benutten waar dat het lukt.

Wat kost een een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de het afvalstroom, de grootte afmeting van de container en hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet zijn. Je ontdekt ieder prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de vele typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je gelijk gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de vat op een publieke locatie staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare energie. Restafval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar liefst een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelige slakken worden toegepast voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties uit in de verbranding die in minstens of kleinere mate toch in het natuur belanden. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainers Antwerpen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainers Antwerpen

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan opteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te schatten welke omvang het beste bij je aansluit? Neem dan even contact op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring met afvalsoorten kennen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een meer leegmaken of standaard een maatje groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers variëren per afvalstroom, stof en volume. Je least bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalstromen. Dit komt, zoals we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere container betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit transparant is. Op deze manier kom je achteraf nooit voor nare onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainers Antwerpen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een heel divers assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, maar ook op kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot deel van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder snel vol. Daarnaast is het apart houden van uw vuilnis tevens beter voor het het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainers Antwerpen

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op de verlangde locatie staan. U bepaalt zelf het verlangde capaciteit en hoe frequent het container geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je dus zeker dat je je vuilnis altijd weg kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder indien we afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Los doosjes ofwel ander papier
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn voor het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden zijn. Glasscherven bestaat van flessen, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door het ruimte en ook gewicht veel plaats bij de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het is bovendien volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het veel minder energie in vergelijking met glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming veel glasafval los, zoals bij de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt met flexibele contracten waardoor jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor je glasverval bij onze dienst. Jij heeft de selectie van één bak van tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liters. Er is is al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit worden gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kies je op welke manier vaak wij het bak zullen komen ledigen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel energie om het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glas. Tijdens het bewerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groene en bont glazen. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en ook op een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom best goed regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en vernieling van archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat je je archief beschermd vernietigd is. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je je dossiers niet wil in de het papierbak wilt werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel vuil in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waar het document exact erin past. Als het papieren al in de container zitten, krijgen niemand zij nog bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal de zoveel tijd langs voor het container te legen en het papier ter plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij het bak via het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content zal daarna meteen vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kan jij de documenten in het container werpen. Jij hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op transport is, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.