Afvalcontainers 8m3 Tilburg ✔️ 7 SNELLE TRUCS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht dit stroom van afval zo beperkt mogelijk te behouden en je zal zien dat het financieel voordelig is. Met afval dus mogelijk eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers 8m3 Tilburg

Selecteer uit het grootste ruimste gamma rolcontainers en bestel de beste beste container geschikt voor je restvuil. Binnen de rest restafvalcontainer werp je al het het onrecyclebare afval die je geen extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet in de rest restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen bezitten ons de geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam voor elke afvalstromingen dat in ondernemingen vrijkomen. Dit stromen mogen meestal gescheiden ingezameld worden. Het is verbeterd voor het milieu natuur en de geldtas.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Hoezo goed je je vuil tevens verdeelt, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroompje zo klein toevallig te behouden en je zal zien dat dit financieel voordelig is. Via afvalstoffen dus veel eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo minimaal eventueel restafval over. In de de rest afvalcontainer gooi je je reeds het niet te recyclen vuil welke je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet thuis in de container.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromingen mogelijk eventueel te scheiden. In de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het streefdoel vermeld goederen opnieuw te gebruiken als dat lukt.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor?

De tarieven kosten voor containers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoevaak de container rolcontainer geledigd dient worden. Je vindt alle prijzen op tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de bak op een openbare plek staat. Je kiest uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van duurzame stroom. Restafval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar minstens 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelige slakken worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van straten. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke materialen vrij tijdens de verbranding die in minstens of mindere mate desondanks in het natuur terecht komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainers 8m3 Tilburg:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainers 8m3 Tilburg

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes stappen.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te ramen die grootte het beste bij je past? Pak dan even contact op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalstromen weten wij exact wat je nodig hebt. En verlang je een keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dat uiteraard ook geen kwestie!

De tarieven van de containers variëren per afvalstroom, materiaal en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een restafvalcontainer of een andere rolcontainer neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit transparant is. Op deze manier raak je achteraf niet voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainers 8m3 Tilburg

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buiten staan, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoor kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit je afval tevens beter voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainers 8m3 Tilburg

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker dat je je afval altijd weg kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel indien wij afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit gestopt Los karton ofwel verschillend document
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval je sorteert, hoe beter dat zal zijn voor het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval door de ruimte en ook massa veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Je kan daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel minder energie dan glazen te maken uit verse materialen.

Komt daar op jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende periodes qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare contracten waardoor je het nummer containers makkelijk verandert.

De juiste bak voor glas restafval

Bestel het beste containers voor jouw glasafval op onze dienst. Jij hebt de keuze van een bak met 240 liters en ook van negenhonderd liter. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maand en deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kiest je hoe vaak wij de container komen ledigen. wij biedt de meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuw glas. Tijdens de verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruin, groene en bont glazen. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn bij één heel veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of contact op.

Wat is mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en ook op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij jouw dossiers niet in de het papierbak wil werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het papier exact doorheen . Wanneer de documenten eenmaal in de container zijn, krijgt niemand ze meer bij handen. Onze bestuurder komt eens in zoveel tijdstip langs voor de bak legen en het papier plekke te vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin de bak via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het content zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun je het papieren in het bak gooien. Jij hebt de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op het vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.