Afvalcontaineraanhuis.Nl 🔴 10 MAKKELIJKE ZAKEN

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroompje heel klein mogelijk te behouden en je gaat zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via afval zo zoveel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontaineraanhuis.Nl

Kies uit van de grootste gamma afvalcontainers en bestel de ideale rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen de afvalcontainer werp je al het het onrecyclebare vuil dat je niet meer kan verdelen. Papier/karton, swill, en ruiten passen niet thuis in de de container. Tevens betreffende PMD scheiden beschikken wij de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromingen dat binnen ondernemingen vrijkomen. Dit afvalstromen kunnen dikwijls apart verzameld worden. Dat is verbeterd aangaande het milieu en het portemonnee.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Hoezo prima je je afval ook verdeelt, er gaat altijd restafval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom zo klein mogelijk te bewaren en je gaat merken dat deze financieel gunstig is. Met vuil zo zoveel toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo minimaal toevallig restafval over. Binnen het container gooi je je reeds de niet te recyclen vuil welke je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren geen in de rest afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven producten nogmaals te gebruiken waar het mag.

Wat kost een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De prijzen van rolcontainers afhankelijk afhangend van de het afvalstroompje, de afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container afvalcontainer geleegd moet zijn. U vindt ieder kosten op de de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je meteen gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de vat op een publieke locatie staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van groene energie. Algemeen afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelige assen worden ingezet voor het verhogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties uit gedurende de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate echter in het milieu terecht komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontaineraanhuis.Nl:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontaineraanhuis.Nl

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal treden.

Hoe hoger op de ladder, des te ecologischer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en restafval beheer

De volume voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kan selecteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te ramen welke maat het goed bij je past? Pak dan gauw contact op met een van onze experts. Door onze vele jaren kennis met afvalstromen kennen wij juist wat je vereist hebt. En wil je een keer een extra legen of regulier een grootte groter? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalsoort, grondstof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat helder wat je voor een algemeen afval container of een andere andere container aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie helder is. Zo raak je naderhand niet voor nare onthullingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontaineraanhuis.Nl

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de optie uit een heel uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren mag je je biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien ligt het apart houden uit je afval tevens goed voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD is immers een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontaineraanhuis.Nl

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je afval steeds kwijt kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder indien we afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis je sorteert, hoe beter dat het zal zijn voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasverval bestaat van flessen, potjes en ook scherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en massa heel veel ruimte in de bedrijfsafval in. Jij kunt dus heel besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook tevens compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor het glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor je glasverval bij ons. Je hebt de keuze uit een bak van 240 liters en ook met negenhonderd liter. Er is is al een glascontainer startend bij €13 per maand en deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest jij op welke manier frequent ons het container komen ledigen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter echter een prima basis. Daar zitten meestal circa 50% oud glas binnen nieuw glas. Tijdens het bewerken maken we onderscheid onder blank, bruin, groene en ook bont glazen. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er bij één heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook in veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij dus best goed regelen. De gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je je dossiers veilig vernietigt is. Na vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet in de het papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent veel afval in de het vorm van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het papier exact erin . Wanneer het documenten al in het container zitten, krijgen zij meer in . Onze chauffeur komt eenmaal in zoveel tijd bij voor het container te legen en de documenten plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij het bak via het truck zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door de klep in de deksel kun jij de documenten in het bak werpen. Jij hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.