Afvalcontainer Wieringerwerf ✔️ 7 BEWEZEN TRUCS

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom heel klein toevallig te bewaren en je zult zien dat dit economisch voordeelgevend is. Via vuil zo veel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Wieringerwerf

Selecteer uit de grootste aanbod afvalcontainers en bestel de ideale afvalcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen de container gooi je al het onrecyclebare vuil welke je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren niet in de restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden hebben ons de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam voor alle afvalstromen welke binnen ondernemingen voortkomen. Dit stromingen mogen dikwijls gescheiden ingezameld zijn. Dit is goed voor het natuur en de portemonnee geldtas.

Wat mag wel er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je vuil eveneens scheidt, er gaat telkens restafval aanwezig zijn. Probeer het afvalstroom heel klein mogelijk te houden en je zal zien dat deze financieel gunstig is. Via afvalstoffen heel mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig toevallig restvuil over. In de de rest afvalcontainer gooi je je al het de niet te recyclen vuil dat je niet meer kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromingen mogelijk toevallig te scheiden. Binnen het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel doel omschreven artikelen opnieuw te benutten indien dat het kan.

Wat kost een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte omvang van de container en hoevaak hoe vaak de container geledigd container ontleegd dient worden. Je ontdekt elke tarieven op tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en rap een van de talloze typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je direct in het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de vat op een algemene plek staat. Je kiest uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van groene energie. Gemengd afval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen vrij gedurende de verbrandingsproces die in meer of geringere mate toch in het natuur komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Wieringerwerf:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer dit maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Wieringerwerf

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan selecteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te bepalen welke maat het beste bij je aansluit? Neem dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten weten wij juist wat je benodigd hebt. En wil je één keer een aanvullend leegmaken of standaard een grootte groter? Dan is dat uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalsoort, materiaal en volume. Je least bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect helder is. Zo kom je later geen voor nare onthullingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Wieringerwerf

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer divers assortiment met containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoor mag je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden van uw afval tevens beter voor het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer Wieringerwerf

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie staan. U bepaalt zelf het gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker waar je je afval steeds kwijt kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving veel indien wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is geplaatst Los doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je scheidt, des te beter dat is ten behoeve van het milieu en je portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval vanwege de volume en ook gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner energie dan glazen om te maken uit nieuwe materialen.

Komt daar bij je bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het aantal containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor jouw glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit een container met 240 liter en met negenhonderd liter. Er reeds één glascontainer startend bij €13 elke maand en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij op welke manier vaak ons het container komen ledigen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het glas te maken van nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen één goede grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken we verschil onder blank, bruin, groene en ook bont glazen. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er op één veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en op veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je archief beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw dossiers niet in de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in de de vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het document exact doorheen . Wanneer het papieren eenmaal in de container zitten, krijgen ze nog bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal zoveel tijdstip langs voor het bak te legen en de papier ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De content zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in de deksel kun je de documenten in het bak werpen. Je heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op vervoer is, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.