Afvalcontainer Voor Papier ➡️ 4 VREEMDE TIPS

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroom dus klein toevallig te bewaren en je gaat merken dat het geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen heel mogelijk eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Voor Papier

Kies uit het grootste grootste assortiment containers en bestel de de beste meest geschikte container voor je overblijvend afval. Binnen de rest container gooi je je al het de niet te recyclen vuil dat je niet verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en glas horen niet in de rest afvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren beschikken we de geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen die binnen bedrijven vrijkomen. Dit stromingen mogen dikwijls apart ingezameld worden. Dat is verbeterd aangaande de milieu en het geldbeugel.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afval ook scheidt, er zal er altijd restafval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroom dus klein toevallig te houden en je gaat zien dat dit financieel gunstig is. Via afval dus mogelijk eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er heel minimaal eventueel restafval over. Binnen de restafvalcontainer gooi je reeds het niet niet-recyclebare afval welke je geen verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet in het restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. Binnen de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel bedoeling vermeld artikelen weer te benutten indien dat het kan.

Wat kost een een container container voor?

De prijzen van containers zijn hangt af van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd moet geraken. Je vindt elke tarieven op de de.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en vlug een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je gelijk in het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de vat op een algemene plaats staat. Je kiest uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van groene stroom. Algemeen afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar liefst twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke stoffen vrij in de verbranding die in minstens of mindere mate echter in het milieu terecht komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Voor Papier:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Voor Papier

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te schatten wat grootte het perfect bij je past? Neem dan even aansluiting op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige kennis met afvalstromen kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je één keer een aanvullend lediging of regulier een formaat groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers wisselen per afvalcategorie, stof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie transparant is. Hierdoor raak je naderhand nooit voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Voor Papier

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel uitgebreid aanbod met containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoren kunt je je biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het apart houden van je vuilnis tevens goed voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Afvalcontainer Voor Papier

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer bij de gewenste plek geplaatst. U beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo weet je dus vast dat je jouw afval altijd kwijt kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu minder minder als we afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn voor het milieu en je geldbeurs. Glas blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege het ruimte en massa heel veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Je kan daarom flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder energie dan glaswerk om te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er bij je bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel het beste containers voor het jouw glasafval bij ons. Je heeft de selectie uit een container van tweehonderdveertig liters en ook met 900 liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 per maand en ook dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kies je hoe vaak ons het container komen legen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost kost veel kracht voor het het glas te maken uit verse materialen. Glasverval is daarentegen een goede basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuw glas. Bij de bewerken maken wij verschil tussen blank, bruine, groen en gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er zijn op één heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag er bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je daarom best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw archief niet wil in de het papierbak wil gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waar het document precies doorheen past. Wanneer het documenten eenmaal in het container zitten, krijgen niemand ze meer bij . Onze bestuurder komt eens de zoveel tijd bij voor het container ledigen en de documenten ter plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin de container via het truck zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via de klep in de deksel kun je de documenten in het bak werpen. Jij heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op het vervoer is, loop jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.