Afvalcontainer Voor Hout 🔥 8 BEWEZEN WEETJES

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom heel klein toevallig te behouden en je zult merken dat dit financieel gunstig is. Via vuil dus mogelijk eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Voor Hout

Selecteer uit het grootste ruimste gamma containers en bestel de ideale container voor je je restvuil. Binnen de rest container gooi je reeds de niet-recyclebare vuil welke je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, en glas passen geen in de rest afvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden hebben ons de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor ieder afvalstromingen dat in bedrijven voortkomen. Deze stromingen mogen meestal afzonderlijk opgehaald worden. Dat is verbeterd betreffende het milieu leefomgeving en het geldbeugel.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen ook scheidt, er gaat steeds restvuil voortdurend bestaan. Poog dit stroom van afval dus minimaal mogelijk te houden en je gaat merken dat het geldelijk gunstig is. Met vuil zo mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de rest restafvalcontainer gooi je je al het niet-recyclebare afval dat je geen verder kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet in het container.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. In de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het de streefdoel vermeld producten opnieuw te benutten waar het mag.

Wat kost een een afvalcontainer bedrijfsafval?

De prijzen van containers zijn afhankelijk hangt af van de het stroom van afval, de grootte omvang van de container alsook hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet worden zijn. Je vindt je ieder kosten op de de.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de verschillende typen rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de vat op een algemene plek staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van duurzame energie. Algemeen afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar liefst twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen los gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate echter in het natuur terecht komen. Dus moeten we blijven streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Voor Hout:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Voor Hout

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag kiezen voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te ramen welke grootte het perfect bij je aansluit? Neem dan gauw verbinding op met een van onze experts. Dankzij onze langdurige kennis met afvalsoorten weten wij exact wat je nodig hebt. En wil je een keer een meer legen of regulier een maatje ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers verschillen per afvalstroom, stof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat helder wat je voor een gemengd afval container of een alternatieve container aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit transparant is. Zo ben je achteraf niet voor nare verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Voor Hout

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg divers assortiment van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de loer staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoor kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit uw afval tevens beter voor de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD is immers één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Afvalcontainer Voor Hout

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo weet je dus zeker dat je je afval steeds weg kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe meer afval jezelf sorteert, hoe goed dat het is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaan van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het vanwege het volume en ook massa heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Jij kunt dus heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit nieuwe materialen.

Komt daar bij jouw onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt met flexibele contracten omdat je het nummer containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor het jouw glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit een bak van tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liter. Er is is al een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies je hoe vaak ons het bak zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Zo worden glas bewerkt

Het heel veel kracht om glas te produceren van verse materialen. Glasafval is daarentegen een goede basis. Daar zitten meestal circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij de verwerken doen we onderscheid tussen wit, bruine, groene en gemengd glas. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag er zijn bij de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en ook in een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heb jij 100% garantie dat je archief beschermd vernietigt is. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jouw archief niet in de papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waarin het papier precies erin past. Wanneer de documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgt zij nog in handen. Onze bestuurder komt eenmaal de zoveel tijdstip bij voor de container ledigen en de documenten plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarin het container door het truck zelf is opgetild en geopend. De inhoud zal daarna meteen vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in het deksel kun je de papieren in de container gooien. Jij heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op transport gaat, loop jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.