Afvalcontainer Vol 🔴 5 OPZIENBARENDE HACKS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Probeer het stroom van afval heel minimaal mogelijk te bewaren en je zult zien dat dit economisch voordeelgevend is. Door vuil zo veel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Vol

Kies uit het grootste meest uitgebreide gamma containers en bestel het meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restafval. In het afvalcontainer gooi je reeds het niet onrecyclebare afval welke je geen meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet thuis in de container. Ook betreffende PMD scheiden hebben ons het juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen dat bij bedrijven ontstaan. Die stromingen zouden meestal apart opgehaald worden. Dat is verbeterd betreffende het milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat mag er in zakelijk afval?

Op welke manier goed je je vuil tevens sorteert, er zal er steeds restafval voortdurend bestaan. Probeer deze stroom van afval heel beperkt toevallig te behouden en je zal zien dat het financieel gunstig is. Met afvalstoffen heel zoveel eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus min mogelijk restvuil over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je reeds het niet te recyclen afval die je geen meer kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen het afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel streefdoel omschreven goederen opnieuw te aanwenden als dat het kan.

Wat kost een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de rolcontainers zijn afhangend van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van omvang van rolcontainer en hoevaak de afvalcontainer geleegd moet worden. U vindt je alle tarieven op de de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je meteen in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de vat op een publieke plaats staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Gemengd afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar liefst een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen vrij gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate toch in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Vol:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Vol

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kunt selecteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te schatten wat maat het beste bij je aansluit? Pak dan snel contact op met een van onze experts. Met onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wil je één keer een meer lediging of regulier een formaat groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen issue!

De kosten van de containers verschillen per afvalsoort, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waar je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een alternatieve bak neerlegt. Wij achten het cruciaal dat dit duidelijk is. Op deze manier kom je achteraf geen voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Vol

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vernieling aan de loer ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter ook in kantoor mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel vol. Bovendien is het scheiden van uw afval ook goed voor het de milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalcontainer Vol

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je in 24 uren jouw container bij de verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker dat je je afval altijd kwijt kan en dat je meewerkt aan een beter milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder minder als we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit geplaatst Los karton of verschillend document
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf sorteert, hoe goed dat het is ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het vanwege de volume en gewicht veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Jij kunt dus heel besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te recyclen. Ook verbruikt het heel veel kleiner kracht dan glaswerk te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer bakken makkelijk aanpast.

De juiste container voor glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasverval op ons. Je heeft de selectie van een container van 240 liters en met negenhonderd liters. Er is is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maand en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kies jij op welke manier vaak ons het bak zullen komen legen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie om het glas te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens de bewerken doen we onderscheid tussen blank, bruin, groene en bont glas. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er bij een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of contact op.

Wat is mag er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je daarom best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je archief niet in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van geheim document? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waarin het papier exact doorheen past. Wanneer de documenten al binnen de bak zitten, krijgt niemand ze nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eens in tijd langs voor het container te legen en de papier ter plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin het container door de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in de deksel kun jij de papieren in het container werpen. Jij hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op het vervoer is, loopt jij niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.