Afvalcontainer Van Dalen 🔴 6 OPZIENBARENDE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje dus minimaal eventueel te bewaren en je gaat merken dat dit economisch voordelig is. Met afval dus veel eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Van Dalen

Kies uit het ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de de ideale container voor je je restvuil. In de rest container gooi je je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas thuishoren geen binnen de rest afvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren hebben we de juiste juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende ieder afvalstromingen die binnen ondernemingen voortkomen. Dit stromingen zouden dikwijls apart opgehaald geraken. Het is goed betreffende het milieu milieu en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen eveneens scheidt, er gaat altijd restvuil blijven voorkomen. Tracht het stroom van afval heel beperkt toevallig te behouden en je zult opmerken dat dit financieel gunstig is. Door afvalstoffen heel mogelijk toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo zo weinig mogelijk restafval over. Binnen de afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in de restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat de doel omschreven goederen nogmaals te benutten indien dat het lukt.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor?

De tarieven voor kosten van afvalcontainers zijn hangt af van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afvalcontainer en hoe vaak de de container rolcontainer ontleegd moet worden zijn. Jij vindt ieder prijzen op de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en rap een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij leveren hem gratis in een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je direct in het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de container op een publieke plaats staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van duurzame kracht. Algemeen afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar minstens 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het aanvullen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke materialen los gedurende de verbranden die in meer of mindere mate desondanks in het natuur terecht komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Van Dalen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Van Dalen

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes treden.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en kosten bedrijfsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je mag selecteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te schatten wat maat het perfect bij je past? Pak dan even aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalstromen kennen wij precies wat je vereist hebt. En wens je een keer een aanvullend leegmaken of regulier een formaat grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen issue!

De prijzen van de bakken variëren per afvalsoort, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons simpele bestelproces staat vermeld helder wat je voor een gemengd afval container of een andere alternatieve bak neerlegt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie helder is. Hierdoor raak je achteraf geen voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Van Dalen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, maar ook op kantoor mag je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten in te zamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden van je afval tevens beter voor het het milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Van Dalen

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur je container bij het verlangde plek geplaatst. U beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom zeker dat je jouw afval altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval je sorteert, hoe goed dat het zal zijn voor de milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden zijn. Glasverval bestaan van flessen, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval door het ruimte en ook massa veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Je kan daarom flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op je bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is is één container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met flexibele contracten omdat je het aantal bakken makkelijk verandert.

Het geschikte container voor glasafval

Koop het beste containers voor het je glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie van een bak van tweehonderdveertig liter en ook met 900 liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maand en deze worden gratis geplaatst. Op basis van de afval kiest je op welke manier frequent ons het container zullen komen ledigen. ons biedt het meest voordelige service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Daar zitten meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Tijdens de bewerken doen wij onderscheid tussen blank, bruine, groene en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kan er zijn op één heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw archief niet in de de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in de de vorm van geheim document? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waarin het papier precies doorheen . Als de papieren eenmaal in de container zitten, krijgt niemand zij nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal tijd bij om het bak te ledigen en het documenten plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij het container door de truck zelf is opgetild en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in de deksel kun jij de documenten in de bak werpen. Jij hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op vervoer is, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.