Afvalcontainer Stenen 🔴 11 OPMERKELIJKE HACKS

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Probeer het stroom van afval zo beperkt eventueel te behouden en je zal merken dat het geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er heel min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Stenen

Selecteer bij de meest uitgebreide assortiment containers en koop de meest geschikte rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In het container gooi je je al het het niet onrecyclebare afval dat je niet verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet in de de container. Eveneens voor PMD verdelen beschikken we de correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen dat bij bedrijven ontstaan. Dit stromingen mogen vaak gescheiden opgehaald worden. Het is verbeterd aangaande de natuur en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restafval voortdurend zijn. Probeer dit stroom van afval heel beperkt toevallig te behouden en je zal merken dat deze financieel voordeelgevend is. Door vuil heel mogelijk toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo zo weinig mogelijk restafval over. In de rest container gooi je al het het niet te recyclen afval welke je geen verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet in de de restafvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. Binnen het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat de streefdoel beschreven artikelen nogmaals te gebruiken als dat het lukt.

Wat kost een een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven van rolcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte afmeting van container en hoevaak hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geleegd dient zijn. Jij vindt ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je snel en vlug een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je gelijk in het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de bak op een algemene locatie staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van groene energie. Algemeen afval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar zowaar 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelvormige resten worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei giftige stoffen los in de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate toch in het natuur komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Stenen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Stenen

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en kosten zakelijk afval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te schatten wat grootte het perfect bij je aansluit? Pak dan gauw contact op met één van onze experts. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je een keer een meer legen of regulier een maatje ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de containers wisselen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een alternatieve bak betaalt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor ben je achteraf niet voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Stenen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je papier- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoren mag je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder snel vol. Bovendien ligt het scheiden uit je afval ook beter voor de omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer Stenen

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf de verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo ken je dus zeker dat je je afval altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder indien we afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval je scheidt, des te beter dat zal zijn ten behoeve van het milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder te splitsen pakt het door de ruimte en massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kunt dus flink uit besparen op je afvalkosten. Het is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht dan glaswerk om te produceren van verse grondstoffen.

Komt er bij jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Heb je variërende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

De juiste bak voor glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor je glasafval bij ons. Je heeft de keuze van een bak met tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liter. Er is al één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je op welke manier frequent wij de bak komen legen. wij biedt het voordeligste service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie om glas te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter een prima grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij de bewerken maken we verschil onder blank, bruin, groene en ook gemengd glazen. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kan er bij een heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en in veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je daarom best goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet wil in de papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel vuil in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waarin het papier precies doorheen past. Als het documenten al binnen de bak zitten, krijgen zij meer bij . Onze chauffeur komt eenmaal zoveel tijdstip bij om de container te ledigen en het papier plekke te vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij het container door het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in de deksel kan jij het papieren in het bak gooien. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.