Afvalcontainer Schoon Laten Maken 🔴 9 VERBIJSTERENDE ZAKEN

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Tracht dit stroom van afval dus minimaal eventueel te behouden en je gaat opmerken dat deze financieel gunstig is. Door afval zo zoveel mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Schoon Laten Maken

Selecteer uit het meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de beste ideale container voor je je overblijvend afval. In de de restafvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare afval welke je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, swill, en vensterglas thuishoren geen in het restafvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen beschikken wij de juiste correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor elke afvalstromingen welke binnen bedrijven ontstaan. Dit stromen kunnen meestal apart verzameld worden. Dat is beter voor het natuur en de portemonnee.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval eveneens scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval zo beperkt toevallig te bewaren en je gaat zien dat dit financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel min eventueel overblijvend afval over. In de restafvalcontainer gooi je al het niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen de restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. In de het landelijk Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het het bedoeling omschreven goederen opnieuw te benutten indien dat het kan.

Wat kost een een container rolcontainer voor?

De tarieven prijzen voor de afvalcontainers zijn afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd rolcontainer ontleegd moet worden. Je ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je direct gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de container op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van groene kracht. Algemeen afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het aanvullen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Schoon Laten Maken:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Schoon Laten Maken

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de orde, des te duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en kosten zakelijk afval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag opteren voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te ramen welke grootte het goed bij je aansluit? Neem dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een extra legen of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de containers wisselen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een alternatieve container betaalt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier raak je naderhand geen voor nare verrassingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Schoon Laten Maken

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod van containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens op kantoor mag je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit uw vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Afvalcontainer Schoon Laten Maken

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heb je in 24 uur jouw container bij de gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier weet je dus zeker waar je jouw vuilnis altijd weg kunt en waar je bijdraagt voor een beter omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is geplaatst Los karton of ander papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat het is ten behoeve van het milieu en je geldbeurs. Glas blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door de volume en ook massa heel veel plaats in de afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom flink uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel kleiner energie dan glaswerk om te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je bedrijf heel veel glasafval los, zoals in de sector van de horeca, dan een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de aantal bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor het je glasverval op ons. Je heeft de keuze uit selectie uit een container van 240 liter en van 900 liter. Er is al een glascontainer vanaf €13 per maand en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je hoe vaak wij het container komen legen. ons leveren de voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel energie om het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter echter een goede basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen we verschil onder blank, bruin, groene en bont glazen. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er op één veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of contact .

Wat is mag er bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en op een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat je archief veilig vernietigt is. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij je dossiers niet in de het papierbak wilt gooien. Enkele papieren bevatten geheime informatie en daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waarin het document precies doorheen . Als het papieren al binnen de container zitten, krijgen zij nog in . Onze chauffeur komt eens de zoveel tijd bij om het bak legen en de papier plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij de bak via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kan jij de papieren in het bak gooien. Jij heeft de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op transport is, loopt jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.