Afvalcontainer Rooster 🔥 7 VERRASSENDE TRUCS

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal telkens restafval blijven bestaan. Poog het afvalstroompje zo beperkt mogelijk te behouden en je zal merken dat dit economisch voordelig is. Door vuil heel veel mogelijk te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Rooster

Selecteer bij het grootste grootste gamma rolcontainers en bestel de meest geschikte afvalcontainer voor je je restafval. In de container werp je al het niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten passen niet in de het restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden beschikken ons de juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen dat binnen bedrijven ontstaan. Deze stromen kunnen dikwijls apart opgehaald zijn. Dat is beter voor het natuur en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afval eveneens verdeelt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Tracht het afvalstroom zo minimaal eventueel te houden en je gaat opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Door afval heel zoveel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er heel min toevallig restvuil over. Binnen de rest afvalcontainer werp je al het niet onrecyclebare afval die je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en ruiten horen niet thuis binnen de container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. Binnen het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het de streefdoel omschreven goederen weer te benutten als dat lukt.

Wat kost een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor containers afhankelijk afhangend van de afvalstroom, de grootte afmeting van de afvalcontainer en hoe vaak de de afvalcontainer geledigd moet geraken. Jij ontdekt ieder kosten op de de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de vele varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je direct gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de vat op een algemene plaats staat. Je gaat uit diverse groottes. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Restafval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelige assen worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van wegen. Helaas komen er ook diverse giftige substanties vrij in de verbrandingsproces die in meer of mindere mate toch in het leefomgeving komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Rooster:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Rooster

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten zakelijk afval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kunt opteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te schatten welke omvang het goed bij je aansluit? Pak dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten weten wij precies wat je nodig hebt. En verlang je één keer een aanvullend legen of standaard een grootte grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers verschillen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Restafval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, als we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde andere rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect transparant is. Op deze manier kom je achteraf geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Rooster

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel uitgebreid aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de loer staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je papier- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoren mag je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande één groot deel van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit je afval tevens goed voor het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Rooster

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uren je container bij het gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval door het volume en ook gewicht veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kan daarom heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder kracht dan glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je onderneming heel veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan een container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat je het nummer containers eenvoudig verandert.

De juiste bak voor glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het je glasverval op ons. Je heeft de keuze uit selectie uit een bak met tweehonderdveertig liters en van 900 liters. Er is is reeds een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies jij hoe frequent ons de container zullen komen ledigen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het kost veel energie voor het het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens het bewerken doen wij verschil onder wit, bruine, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er bij een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of verbinding .

Wat is mag er bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je dossiers niet wil in de de papierbak wil gooien. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent veel vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waarin het papier exact erin . Wanneer het documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgen niemand zij nog in handen. Onze chauffeur arriveert eens zoveel tijd langs voor het bak legen en de papier ter plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin het container door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in de deksel kan je het documenten in het bak gooien. Je heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op het vervoer is, loopt jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.