Afvalcontainer Renewi ➡️ 7 VREEMDE TRUCS

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom zo beperkt eventueel te bewaren en je zult merken dat het economisch gunstig is. Door afvalstoffen zo zoveel eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Renewi

Kies uit uit het grootste aanbod afvalcontainers en koop de beste rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In het restafvalcontainer gooi je je al het het onrecyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet binnen de rest container. Ook omtrent PMD verdelen beschikken we het juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen welke binnen firma’s ontstaan. Die afvalstromen mogen meestal afzonderlijk ingezameld worden. Dit is beter aangaande de leefomgeving en de geldbeugel.

Wat kan er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal altijd restvuil voortdurend voorkomen. Probeer het afvalstroom heel beperkt eventueel te behouden en je gaat zien dat dit financieel voordeelgevend is. Met vuil heel veel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo min eventueel overblijvend afval over. Binnen het container werp je al het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in het restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. Binnen de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat de streefdoel beschreven goederen opnieuw te aanwenden waar het kan.

Wat kost een een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van omvang van container en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet zijn. Je vindt alle prijzen op de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de vele typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandveilig, handig als de container op een publieke plek staat. Je kiest uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Restafval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar zowaar 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelachtige assen worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke substanties los in de verbranding die in minstens of mindere mate toch in het natuur terecht komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Renewi:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Renewi

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kunt opteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te bepalen welke maat het beste bij je past? Haal dan snel aansluiting op met één van onze experts. Met onze vele jaren kennis met afvalsoorten weten wij precies wat je vereist hebt. En verlang je één keer een meer leegmaken of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, grondstof en volume. Je least bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een verschillende rolcontainer neerlegt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie helder is. Op deze manier raak je later niet voor nare verrassingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Renewi

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg uitgebreid assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter ook in kantoor mag je je biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor het de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Afvalcontainer Renewi

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf het verlangde capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving door je afval te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval je sorteert, des te goed dat is voor de milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en scherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege het ruimte en ook gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval op. Jij kan daarom flink besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig te hergebruiken. Ook kost het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op je bedrijf veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor je het aantal containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glas restafval

Koop het beste containers voor het jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit één bak van tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij op welke manier frequent ons de bak komen ledigen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Tijdens de verwerken doen we onderscheid onder wit, bruine, groene en gemengd glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er bij een veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend had als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en op veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernieling van archief. Discreet en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet in de papierbak wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent veel afval in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waar het document precies erin past. Als het documenten eenmaal binnen het bak zitten, krijgt ze meer in . Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijdstip langs om het bak te ledigen en het papier ter plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarin het container via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in de deksel kan je het documenten in de bak werpen. Je heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op het transport gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.