Afvalcontainer Remondis ✔️ 15 LUCRATIEVE TIPS

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroom dus minimaal mogelijk te bewaren en je gaat merken dat het economisch voordeelgevend is. Via vuil zo mogelijk eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er heel zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Remondis

Kies uit van het ruimste aanbod containers en bestel de beste beste container geschikt voor je restafval. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare afval die je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, swill, en glas horen niet thuis in de het afvalcontainer. Tevens omtrent PMD verdelen beschikken wij de geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende elke afvalstromingen die bij ondernemingen voortkomen. Die afvalstromen zouden dikwijls apart verzameld zijn. Dat is verbeterd voor het leefomgeving en het portemonnee.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Hoe goed je je afval ook sorteert, er gaat steeds restafval voortdurend voorkomen. Probeer dit afvalstroom heel minimaal toevallig te behouden en je zult zien dat deze geldelijk voordelig is. Met afval zo veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel min eventueel restafval over. In het restafvalcontainer gooi je je al het niet niet-recyclebare vuil die je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten passen niet thuis in de de restafvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel doel omschreven goederen weer te benutten als dat mag.

Wat kost een een container voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte omvang van container alsook hoe vaak de de container geleegd moet worden worden. Jij vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je meteen in het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de container op een openbare plaats staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare energie. Gemengd afval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar zowaar een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke substanties uit in de verbranding die in bepaalde of kleinere mate toch in het natuur komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Remondis:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Remondis

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes stappen.

Hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kan kiezen voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen welke maat het perfect bij je past? Haal dan snel verbinding op met één van onze experts. Met onze langdurige ervaring met afvalsoorten kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een aanvullend lediging of gewoonlijk een maatje groter? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel issue!

De prijzen van de containers wisselen per afvalstroom, stof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een alternatieve container betaalt. Wij achten het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor raak je later niet voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Remondis

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer uitgebreid assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je document- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden van je vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer Remondis

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij de verlangde plek staan. U bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo weet je daarom zeker dat je jouw afval steeds weg kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Los karton of verschillend document
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je scheidt, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasafval bestaat uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval vanwege het volume en ook gewicht heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht dan glazen om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende periodes qua drukte? ons werkt met aanpasbare contracten omdat jij de aantal bakken eenvoudig verandert.

De juiste container voor glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor je glasafval op ons. Je heeft de keuze van een bak van 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er is is al een container voor glas vanaf €13 per maand en dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van de glasafval kies je op welke manier vaak wij het bak komen legen. wij biedt het meest voordelige service.

Zo worden glas verwerkt

Het kost veel kracht om het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen een prima grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruine, groen en gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er op één veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of contact .

Wat is mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en in veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigt is. Na de vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je dossiers niet wil in de het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waar het document exact erin . Wanneer het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgt ze nog in handen. Onze chauffeur komt eenmaal zoveel tijdstip langs om de container legen en de documenten ter plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container door de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kun jij de documenten in de container werpen. Jij hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op het vervoer is, loop je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.