Afvalcontainer Puzzelwoordenboek ᐅ 12 OPMERKELIJKE WEETJES

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroom zo minimaal mogelijk te behouden en je zal opmerken dat deze economisch gunstig is. Met afval zo zoveel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Puzzelwoordenboek

Kies uit bij de ruimste gamma rolcontainers en bestel de de beste ideale rolcontainer voor je restvuil. In het container gooi je al de onrecyclebare afval die je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, en vensterglas passen niet thuis binnen het afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen bezitten we de correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor elke afvalstromen dat in firma’s ontstaan. Dit stromen kunnen dikwijls apart verzameld geraken. Het is beter aangaande het milieu milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Op welke manier prima je je vuil eveneens sorteert, er zal er altijd restafval aanwezig voorkomen. Tracht dit afvalstroom heel beperkt eventueel te houden en je gaat merken dat dit financieel gunstig is. Door vuil dus veel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo min eventueel overblijvend afval over. Binnen de afvalcontainer gooi je je al het de onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten passen niet thuis in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. In de het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het de streefdoel omschreven artikelen opnieuw te benutten waar dat mag.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor?

De tarieven prijzen voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte afmeting van de afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd rolcontainer ontleegd moet worden geraken. Je vindt elke tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en vlug een van de talloze typen rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de vat op een algemene plaats staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van duurzame kracht. Algemeen afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelige resten worden ingezet voor het verhogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen uit gedurende de verbranding die in meer of mindere mate toch in het milieu belanden. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Puzzelwoordenboek:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Puzzelwoordenboek

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Typen en tarieven bedrijfsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je mag selecteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen wat grootte het goed bij je past? Pak dan even verbinding op met één van onze specialisten. Door onze jarenlange kennis met afvalstromen weten wij exact wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend legen of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waar je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect transparant is. Op deze manier ben je naderhand geen voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Puzzelwoordenboek

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel uitgebreid assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden van uw vuilnis tevens goed voor de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer Puzzelwoordenboek

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. U beslist zelf het verlangde capaciteit en hoe vaak de container geleegd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker waar je je vuilnis steeds weg kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasafval

Des te meer afval je sorteert, des te goed dat zal zijn voor het milieu en je portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder het te splitsen neemt het door het ruimte en massa heel veel plaats in de bedrijfsafval op. Jij kunt daarom heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er op jouw bedrijf heel veel glas los, zoals bij de horeca, dan één glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes qua drukte? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat je het aantal containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor het je glasafval op ons. Je hebt de selectie van één bak met 240 liter en van negenhonderd liters. Er al één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de afval kiest jij op welke manier vaak wij het bak komen legen. wij biedt het meest voordelige service.

Zo worden glas verwerkt

Het kost kost veel energie voor het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken doen wij onderscheid tussen blank, bruine, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er bij één heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je dus beter goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet wil in de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel afval in de de gedaante van geheim document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waarin het papier precies doorheen . Als de documenten eenmaal in het container zitten, krijgen zij nog in handen. Onze bestuurder komt eenmaal in de tijdstip bij voor de container te legen en de documenten ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarin het bak door het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het content zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in de deksel kun jij het papieren in de container werpen. Je heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op het transport is, loop je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.