Afvalcontainer Oudenbosch ☑️ 4 OPMERKELIJKE GEHEIMEN

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroom zo minimaal eventueel te bewaren en je gaat zien dat het financieel gunstig is. Door vuil zo veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Oudenbosch

Kies uit van het grootste grootste aanbod afvalcontainers en bestel het ideale container geschikt voor je restafval. In de afvalcontainer werp je al het de niet te recyclen afval die je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en glas passen niet in de de rest restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen bezitten ons het correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende elke afvalstromen welke in ondernemingen vrijkomen. Die afvalstromen mogen meestal apart opgehaald geraken. Het is goed aangaande het milieu leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restafval blijven voorkomen. Tracht deze afvalstroompje zo klein eventueel te behouden en je gaat merken dat dit geldelijk voordelig is. Via afval heel zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In het restafvalcontainer werp je al het niet te recyclen vuil dat je geen verder kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en glas thuishoren geen binnen de container.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel doel vermeld producten nogmaals te aanwenden indien dat het kan.

Wat kost een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor rolcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte afmeting van container alsook hoe vaak de container geledigd container geledigd dient geraken. Jij vindt je elke kosten op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en rap een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de bak op een algemene plaats staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelvormige assen worden gebruikt voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen uit in de verbranden die in bepaalde of kleinere mate echter in het milieu belanden. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Oudenbosch:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder type afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Oudenbosch

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal stappen.

Hoger op de ladder, hoe ecologischer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je mag selecteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te bepalen welke omvang het beste bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met één van onze deskundigen. Met onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een aanvullend leegmaken of standaard een maatje groter? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De kosten van de bakken verschillen per afvalstroom, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere bak neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit duidelijk is. Zo raak je later nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Oudenbosch

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod met containers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vernieling op de loer ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, echter ook op kantoren mag je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Oudenbosch

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uren jouw container op het gewenste locatie staan. Je beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker dat je je afval steeds kwijt kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving via je afval te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel minder indien wij afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is gestopt Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat zal zijn voor de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasafval bestaan uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het door de ruimte en ook massa heel veel plaats in de afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie dan glaswerk te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij je onderneming heel veel glas los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is is één container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat jij het aantal bakken makkelijk aanpast.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie van een container van 240 liters en van 900 liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 per maand en dit worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kies jij hoe frequent ons het bak zullen komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost veel energie om glas te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen één goede grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glazen. Tijdens de verwerken maken we onderscheid onder blank, bruine, groen en ook bont glazen. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er op een heel veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je dus beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en vernieling van archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je je dossiers veilig vernietigt is. Na vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij je archief niet in de papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor dossiervernietiging van ons . U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waarin het document precies doorheen past. Wanneer het papieren al binnen de container zijn, krijgt niemand ze meer in . Onze bestuurder komt eenmaal de zoveel tijdstip bij voor het bak te ledigen en het documenten plaats te vernielen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij de container via het truck zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna direct vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klep in het deksel kan jij het documenten in het container gooien. Jij hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op transport is, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.