Afvalcontainer Midden Nederland ➡️ 3 SNELLE TIPS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restafval blijven bestaan. Probeer het afvalstroom dus beperkt mogelijk te houden en je zal zien dat het financieel voordeelgevend is. Met vuil zo veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Midden Nederland

Kies uit het grootste grootste gamma rolcontainers en bestel de de beste meest geschikte afvalcontainer voor je overblijvend afval. In het container werp je al het de niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en ruiten horen niet thuis in de het afvalcontainer. Ook voor PMD verdelen hebben ons de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromingen welke binnen ondernemingen voortkomen. Deze afvalstromen zouden dikwijls gescheiden verzameld worden. Dit is beter betreffende de leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Op welke manier prima je je vuil ook verdeelt, er gaat telkens restafval aanwezig voorkomen. Tracht deze afvalstroompje heel minimaal toevallig te houden en je zal merken dat dit financieel voordelig is. Met afval zo mogelijk eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig mogelijk restvuil over. Binnen de afvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare afval die je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet in het restafvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In de de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de bedoeling omschreven goederen nogmaals te aanwenden als dat kan.

Wat kost een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van het afvalstroom, de afmeting van afvalcontainer alsook hoevaak de container geleegd moet worden worden. Jij vindt elke prijzen op de de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de vele soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je meteen gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de bak op een openbare plek staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van groene stroom. Algemeen afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelvormige slakken worden ingezet voor het aanvullen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties los tijdens de verbranding die in bepaalde of mindere mate desondanks in het natuur komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Midden Nederland:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Midden Nederland

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want puur aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te bepalen die maat het perfect bij je aansluit? Haal dan even contact op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je een keer een extra lediging of regulier een grootte groter? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de containers verschillen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat helder wat je voor een algemeen afval container of een andere container aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor ben je achteraf nooit voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Midden Nederland

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een heel divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, maar ook in kantoor kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden van uw vuilnis ook goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Midden Nederland

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren jouw container op het verlangde plek geplaatst. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een beter milieu door je afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu veel minder indien wij afval recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit gestopt Los karton of ander document
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je scheidt, hoe beter dat het is ten behoeve van het milieu en je geldbeurs. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasverval bestaan van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door het ruimte en gewicht veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Jij kan dus flink besparen op jouw afvalkosten. Het is ook tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht dan glazen te maken uit nieuwe materialen.

Komt er bij je onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan een glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele contracten waardoor jij het nummer containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor het glasafval

Bestel de beste bakken voor jouw glasafval op ons. Jij heeft de selectie uit één container van 240 liter en met negenhonderd liter. Er is is al een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en dit worden gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kies je hoe vaak ons het container komen legen. wij leveren het voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om glas om te maken uit verse materialen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Bij de bewerken maken we onderscheid tussen blank, bruine, groen en gemengd glazen. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn op een veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en ook op veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je daarom best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt is. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij jouw archief niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten geheime informatie en kunnen daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel afval in de de vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waarin het document precies doorheen . Als het documenten al binnen het container zitten, krijgt zij meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal in de tijd bij voor de container te ledigen en het documenten ter plekke vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin het bak via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kan jij de documenten in het bak werpen. Jij hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.