Afvalcontainer Met Pas Kraken 🔴 5 VERBORGEN FEITJES

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht dit afvalstroompje dus minimaal mogelijk te houden en je zult merken dat dit financieel gunstig is. Via vuil heel mogelijk toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Met Pas Kraken

Kies uit uit de ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de beste ideale afvalcontainer voor je overblijvend afval. Binnen het container gooi je al het niet onrecyclebare afval die je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet binnen de rest afvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden beschikken wij de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen welke bij firma’s vrijkomen. Dit afvalstromen kunnen meestal gescheiden opgehaald geraken. Dit is goed betreffende het milieu natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig voorkomen. Probeer dit afvalstroom zo beperkt eventueel te bewaren en je gaat merken dat deze financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo zoveel mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er zo minimaal eventueel restvuil over. In de de rest container gooi je je al de niet te recyclen afval dat je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen geen in de rest container.

Is het scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromingen mogelijk toevallig te sorteren. In de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel bedoeling omschreven goederen weer te gebruiken waar het lukt.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte omvang van afvalcontainer alsook hoevaak de rolcontainer ontleegd moet zijn. Je ontdekt elke prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de talloze soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je direct tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de bak op een publieke locatie staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van groene kracht. Algemeen afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar liefst twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen uit gedurende de verbranden die in meer of kleinere mate desondanks in het milieu komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Met Pas Kraken:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Met Pas Kraken

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussenin. Je kunt selecteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te ramen wat omvang het perfect bij je past? Haal dan even contact op met een van onze experts. Met onze jarenlange kennis met afvalsoorten weten wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een extra leegmaken of standaard een maatje ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers variëren per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde verschillende container aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit duidelijk is. Op deze manier raak je naderhand nooit voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Met Pas Kraken

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel divers assortiment met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je papier- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoor mag je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit je vuilnis tevens beter voor het de omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Afvalcontainer Met Pas Kraken

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uur je container bij de verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je daarom zeker waar je jouw afval steeds kwijt kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving veel als wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Los doosjes ofwel ander papier
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel afval je scheidt, hoe goed dat is voor het milieubescherming en jouw portemonnee. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden is. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en scherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en massa veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is tevens volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te maken uit verse materialen.

Ontstaat daar bij je bedrijf veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer containers eenvoudig verandert.

De juiste container voor glas restafval

Koop de beste bakken voor jouw glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit selectie uit één container van tweehonderdveertig liter en ook van 900 liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 per maand en ook dit worden gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kies je hoe vaak ons het bak zullen komen ledigen. wij biedt de meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken maken wij verschil onder wit, bruin, groen en gemengd glazen. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn op een veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag er bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat je je archief veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij je archief niet in de papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime informatie en dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent veel afval in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waar het document precies erin . Als het documenten al binnen het container zitten, krijgen ze nog in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal tijdstip langs om het container te ledigen en de documenten plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin de bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via de klepje in de deksel kun jij het documenten in de bak werpen. Jij heeft de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op het transport gaat, loop je geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.