Afvalcontainer Limburg Huren ᐅ 4 LUCRATIEVE FEITJES

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval dus minimaal mogelijk te behouden en je gaat opmerken dat deze geldelijk gunstig is. Met afval zo veel eventueel te sorteren, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Limburg Huren

Selecteer uit de meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de de beste afvalcontainer voor je overblijvend afval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je reeds de niet te recyclen afval dat je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en glas horen geen in het container. Eveneens omtrent PMD scheiden hebben wij de juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen die bij bedrijven voortkomen. Dit afvalstromen zouden meestal gescheiden ingezameld zijn. Dat is verbeterd voor het natuur en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je vuil tevens verdeelt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend voorkomen. Probeer deze afvalstroom heel klein mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat deze economisch voordelig is. Via afval dus veel toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel min eventueel restvuil over. In het container gooi je je al het het onrecyclebare afval die je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel bedoeling omschreven goederen opnieuw te aanwenden waar het mag.

Wat kost een container een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte omvang van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd moet zijn. Jij ontdekt ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en snel een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je direct in het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, handig als de vat op een publieke plaats staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van groene kracht. Gemengd afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het verhogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen los gedurende de verbranding die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Limburg Huren:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Limburg Huren

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en tarieven zakelijk afval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag opteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te ramen die grootte het beste bij je past? Neem dan gauw verbinding op met één van onze experts. Met onze jarenlange kennis met afvalstromen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een extra legen of standaard een maatje grotere? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere alternatieve bak aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie helder is. Hierdoor ben je naderhand niet voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Limburg Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer divers aanbod van containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter ook op kantoren kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Daarnaast is het apart houden van je vuilnis ook beter voor de milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Limburg Huren

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer bij de verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe vaak het container geleegd dient te worden. Zo weet je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof zit gestopt Los karton of ander document
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer afval jezelf scheidt, hoe beter dat is ten behoeve van het milieu en jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder om splitsen pakt het vanwege het volume en gewicht heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Jij kunt dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht dan glaswerk om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw onderneming veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes qua bezigheden? wij werkt met flexibele overeenkomsten waardoor je de aantal containers makkelijk verandert.

De geschikte container voor glasafval

Koop het meest geschikte containers voor het jouw glasverval bij onze dienst. Je hebt de selectie van één container met tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liters. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest je hoe vaak ons het bak komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost heel veel energie om het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen een goede basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glas. Bij de bewerken doen wij verschil tussen wit, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er op één veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je archief beschermd vernietigt is. Na de vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij jouw archief niet wil in het papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent veel afval in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waarin het papier exact doorheen past. Als de documenten al in de bak zitten, krijgen niemand ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eens in de tijdstip bij voor het bak ledigen en het papier ter plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de container door het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via de klep in het deksel kun jij de papieren in de container werpen. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op het transport gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.