Afvalcontainer Lage Zwaluwe ✔️ 6 SIMPELE GEHEIMEN

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval heel minimaal mogelijk te houden en je zal merken dat deze geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen heel mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Lage Zwaluwe

Kies uit de meest uitgebreide assortiment containers en koop de beste ideale rolcontainer voor je overblijvend afval. In de de afvalcontainer gooi je je al het niet te recyclen vuil dat je geen extra kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas horen geen in het restafvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden bezitten we de juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen dat bij ondernemingen ontstaan. Die afvalstromen zouden vaak apart opgehaald worden. Het is goed aangaande de leefomgeving en het geldtas.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal er steeds overblijvend afval blijven zijn. Tracht dit afvalstroompje dus minimaal mogelijk te bewaren en je gaat zien dat deze financieel voordelig is. Via vuil zo veel eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. In de het container gooi je je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen geen in de restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de streefdoel beschreven goederen nogmaals te gebruiken waar het kan.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor containers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet zijn. Je vindt ieder tarieven op tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de vele varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk in het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de bak op een publieke plek staat. Je gaat uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van hernieuwbare energie. Restafval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het ophogen of creëren van straten. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen los tijdens de verbranding die in meer of mindere mate echter in het milieu belanden. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Lage Zwaluwe:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Lage Zwaluwe

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en kosten ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan opteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te schatten die omvang het goed bij je aansluit? Neem dan snel aansluiting op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten weten wij exact wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde verschillende container aftikt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie helder is. Op deze manier kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Lage Zwaluwe

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel gevarieerd aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je papier- en papier op de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook op kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw afval ook beter voor het omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalcontainer Lage Zwaluwe

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde plek staan. Je bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier ken je daarom zeker waar je je afval steeds weg kan en waar je meewerkt aan een beter milieu via je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit geplaatst Los karton ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je scheidt, des te goed dat is voor het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasverval bestaat van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder te splitsen neemt het vanwege de volume en ook massa veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Je kan daarom flink besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te recyclen. Ook verbruikt het heel veel minder energie dan glazen te produceren van verse grondstoffen.

Komt daar op jouw onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Heb je variërende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert met flexibele contracten waardoor jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor je glasverval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze uit een container met 240 liter en van 900 liters. Er al één container voor glas startend bij €13 elke maand en deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier vaak ons de container komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter een goede grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glas binnen nieuw glas. Tijdens het bewerken doen we onderscheid onder blank, bruin, groene en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er bij een veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en ook in veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je daarom best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een beschermd proces voor verzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jouw archief niet in de de papierbak wil gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waarin het document exact erin . Wanneer de documenten eenmaal in het container zitten, krijgt niemand ze nog in . Onze bestuurder komt eens tijdstip langs om de bak te legen en de documenten plekke vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij de bak via het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kan jij het papieren in de container werpen. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op transport gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.