Afvalcontainer Kopen Rood 🔥 11 BEWEZEN FEITJES

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Poog het afvalstroom heel beperkt toevallig te behouden en je gaat opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Door vuil dus mogelijk eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Kopen Rood

Kies uit het grootste assortiment rolcontainers en bestel het ideale rolcontainer voor je overblijvend afval. Binnen de afvalcontainer werp je al het het onrecyclebare afval welke je niet extra kan verdelen. Papier/karton, swill, en ruiten thuishoren niet binnen de afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden beschikken wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor alle afvalstromen welke in bedrijven vrijkomen. Die afvalstromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld worden. Dit is verbeterd betreffende het milieu milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afval ook sorteert, er zal er steeds overblijvend afval voortdurend voorkomen. Probeer deze afvalstroom zo minimaal eventueel te houden en je gaat opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus mogelijk toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel min mogelijk restafval over. In de afvalcontainer werp je al de niet te recyclen afval dat je niet extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de de restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In de het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de streefdoel beschreven goederen nogmaals te benutten als dat kan.

Wat kost een een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroom, de afmeting van de container en hoevaak de container container ontleegd moet worden. U ontdekt ieder kosten op de de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en rap een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je direct in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de bak op een publieke plaats staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van groene stroom. Restafval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties uit tijdens de verbranden die in bepaalde of mindere mate toch in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Kopen Rood:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Kopen Rood

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan opteren voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te schatten welke omvang het goed bij je past? Neem dan even contact op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring met afvalstromen weten wij juist wat je vereist hebt. En verlang je één keer een meer legen of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel issue!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Restafval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een alternatieve container betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect transparant is. Hierdoor kom je later geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Kopen Rood

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens in kantoren mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot deel uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in te verzamelen, zitten je containers minder snel vol. Bovendien is het apart houden van uw vuilnis tevens beter voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Kopen Rood

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een beter omgeving door je afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder als wij afval recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe meer afval jezelf scheidt, hoe goed dat het is ten behoeve van de milieu en ook je geldbeurs. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval door de volume en ook gewicht heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kunt dus heel besparen op je afvalkosten. Het is bovendien compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glazen te produceren van verse materialen.

Komt daar bij jouw onderneming heel veel glas vrij, zoals in de horecabedrijven, dan één glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes qua drukte? ons werkt samen met flexibele contracten omdat je de nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel het beste bakken voor jouw glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze van één bak van tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liter. Er reeds één container voor glas startend bij €13 elke maand en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de afval kiest jij op welke manier vaak ons het container komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost veel energie om het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen een goede grondslag. Daar zit meestal circa 50% oud glazen in nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen wij onderscheid onder blank, bruine, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er zijn bij één veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je je dossiers veilig vernietigt is. Na de vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je archief niet in de de papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel vuil in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waar het document precies doorheen past. Als het papieren al in de bak zitten, krijgt niemand zij nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal tijdstip bij voor de container ledigen en de documenten ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het bak via het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal daarna direct vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via de klep in het deksel kun je de documenten in het bak werpen. Jij hebt de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op het transport is, loopt jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.