Afvalcontainer Klein ➡️ 10 MAKKELIJKE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroom zo klein eventueel te behouden en je zal merken dat het economisch voordelig is. Via vuil zo zoveel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Klein

Selecteer bij de ruimste assortiment afvalcontainers en bestel het meest geschikte container voor je je overblijvend afval. In het container gooi je al de niet-recyclebare afval welke je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren niet binnen de rest container. Ook betreffende PMD scheiden hebben ons de correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen die in firma’s voortkomen. Dit stromingen zouden meestal apart ingezameld worden. Dat is verbeterd aangaande de natuur en het geldtas.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoe prima je je afval tevens scheidt, er gaat altijd restvuil aanwezig bestaan. Poog het stroom van afval zo minimaal mogelijk te bewaren en je zal zien dat het financieel gunstig is. Met vuil heel veel eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus minimaal eventueel overblijvend afval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en glas thuishoren geen in de het container.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. In het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven producten weer te benutten als het kan.

Wat kost een container een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven van afvalcontainers afhankelijk hangt af van de de afvalstroom afvalstroom, de afmeting van container alsook hoe vaak de de container rolcontainer ontleegd dient geraken. Jij ontdekt ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je snel en vlug een van de vele typen rolcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je gelijk gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de container op een publieke plek staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van duurzame energie. Gemengd afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het aanvullen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen los in de verbranding die in bepaalde of mindere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Klein:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Klein

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te bepalen die grootte het beste bij je past? Pak dan gauw contact op met één van onze experts. Met onze langdurige kennis met afvalstromen weten wij juist wat je vereist hebt. En wens je een keer een aanvullend legen of standaard een grootte groter? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere container neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect transparant is. Hierdoor raak je later niet voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Klein

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg gevarieerd assortiment met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw papier- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook op kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten te te verzamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit uw vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalcontainer Klein

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uren je container bij het verlangde locatie geplaatst. U beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de container geleegd moet te zijn. Zo ken je daarom zeker dat je jouw afval altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof is geplaatst Los doosjes ofwel ander papier
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je sorteert, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden is. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het om scheiden pakt het door de volume en massa heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel minder energie in vergelijking met glazen te produceren van verse materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Heb je variërende periodes qua bezigheden? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

De juiste container voor glasafval

Koop de meest geschikte containers voor het jouw glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie van een container met 240 liter en van 900 liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 elke maand en ook dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de de afval kiest jij op welke manier frequent ons de container zullen komen legen. ons leveren het voordeligste service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost kost veel kracht voor het glas te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter een goede basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij het bewerken doen wij verschil tussen blank, bruin, groene en bont glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er zijn op een heel veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je archief niet in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waarin het document exact doorheen . Als het documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgt niemand ze meer in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in tijdstip langs voor het bak te legen en het papier ter plaats vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij het bak via de truck zelf is opgetild en geopend. De content zal daarna direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in het deksel kan je de papieren in de container werpen. Je heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op het transport gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.