Afvalcontainer Kerkrade 🔴 7 VERRASSENDE GEHEIMEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog het stroom van afval zo minimaal mogelijk te houden en je zult zien dat deze geldelijk gunstig is. Via afvalstoffen zo zoveel toevallig te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Kerkrade

Kies uit uit het grootste meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de beste afvalcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de rest container werp je reeds het niet niet-recyclebare afval dat je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten horen geen in de de afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen bezitten ons de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen dat binnen bedrijven voortkomen. Die stromingen zouden dikwijls afzonderlijk ingezameld zijn. Het is goed voor het leefomgeving en de portemonnee.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er zal er telkens restafval aanwezig zijn. Tracht het stroom van afval heel klein mogelijk te behouden en je gaat opmerken dat het geldelijk voordelig is. Via vuil zo veel mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo min eventueel restafval over. In de container werp je reeds het niet niet-recyclebare afval die je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet thuis in de het container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel doel omschreven producten weer te gebruiken als dat mag.

Wat kost een een container voor?

De tarieven voor prijzen van containers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de afmeting van container en hoevaak hoe vaak de container afvalcontainer ontleegd dient worden. Je vindt elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je meteen tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de vat op een publieke plaats staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Gemengd afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke materialen uit gedurende de verbranding die in minstens of kleinere mate echter in het milieu belanden. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Kerkrade:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Kerkrade

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te schatten die grootte het perfect bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je één keer een meer lediging of standaard een formaat groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De tarieven van de containers verschillen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere alternatieve bak betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie helder is. Op deze manier ben je naderhand niet voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Kerkrade

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg divers aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor mag je je biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw afval ook beter voor het het milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Kerkrade

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie geplaatst. U beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd moet te worden. Zo weet je daarom vast dat je je afval steeds weg kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel als wij afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel afval je sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaat van flesjes, potjes en scherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval vanwege het ruimte en gewicht heel veel plaats in het bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het is ook tevens compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar bij je onderneming veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende periodes qua drukte? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor jouw glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit selectie uit een bak met 240 liters en van 900 liters. Er is is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maand en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies je hoe frequent wij het bak komen legen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen één goede grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuw glas. Bij het bewerken maken we verschil onder blank, bruin, groene en ook gemengd glas. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of contact .

Wat mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je je dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je dossiers niet in de het papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waarin het document exact doorheen past. Wanneer de documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgt ze nog in . Onze chauffeur komt eens zoveel tijd langs om de container legen en de documenten plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij de bak door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in de deksel kan jij het documenten in het container gooien. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het vervoer is, loop je niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.