Afvalcontainer Kantelen ☑️ 14 SNELLE TRUCS

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Probeer dit stroom van afval zo klein eventueel te behouden en je zal zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door vuil zo veel eventueel te sorteren, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Kantelen

Kies uit het grootste ruimste assortiment rolcontainers en koop het meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen het restafvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare afval welke je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en glas horen geen binnen de container. Ook voor PMD scheiden bezitten we het geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen dat in firma’s vrijkomen. Dit afvalstromen mogen dikwijls gescheiden ingezameld zijn. Dit is beter aangaande het milieu en de geldtas.

Wat moet er in bedrijfsafval?

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig voorkomen. Probeer deze afvalstroompje heel klein mogelijk te behouden en je zal opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig mogelijk restafval over. In de het restafvalcontainer werp je al de niet-recyclebare vuil die je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren geen in het afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te verdelen. Binnen het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het bedoeling vermeld artikelen nogmaals te aanwenden indien het mag.

Wat kost een rolcontainer voor?

De prijzen voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de de afvalstroom afvalstroompje, de omvang van de container en hoe vaak de container geledigd container geledigd moet worden zijn. Jij vindt je alle kosten op de tarievenpagina de.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de vele typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je gelijk in het orderproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een algemene plaats staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van groene energie. Restafval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar liefst een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke materialen vrij gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate echter in het natuur terecht komen. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Kantelen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Kantelen

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Hoe hoger op de orde, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te schatten wat omvang het perfect bij je past? Neem dan even verbinding op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wil je een keer een extra leegmaken of standaard een formaat ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een alternatieve bak aftikt. Wij achten het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor raak je later geen voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Kantelen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg gevarieerd assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te te zamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden van uw afval tevens beter voor de omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer Kantelen

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heb je in 24 uren jouw container bij de gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe vaak de container geledigd dient te worden. Zo weet je daarom vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en waar je bijdraagt aan een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit geplaatst Los doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het vanwege het ruimte en gewicht heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Je kunt dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te recyclen. Ook kost het heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Komt er op je onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de sector van de horeca, dan een container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal bakken makkelijk verandert.

De juiste bak voor glas restafval

Bestel het beste containers voor jouw glasafval op ons. Jij heeft de keuze van één bak van tweehonderdveertig liter en ook met 900 liter. Er is is reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kiest je hoe vaak ons de container zullen komen ledigen. wij biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het veel energie om het glas te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter echter een prima grondslag. Er zitten meestal circa 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken wij verschil onder wit, bruine, groen en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er op één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en in veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij dus best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat je je archief beschermd vernietigt is. Na de vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je archief niet wil in de het papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de vorm van vertrouwelijk document? Kies voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waar het document precies erin . Als het papieren eenmaal in de container zitten, krijgt zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in de zoveel tijd langs om het container te legen en de papier plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij de container door de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De content zal daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kan jij de documenten in het container gooien. Je hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.