Afvalcontainer Huren Zeeland ✔️ 7 VERRASSENDE FEITEN

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht dit stroom van afval zo klein eventueel te houden en je zal zien dat deze financieel voordelig is. Door afvalstoffen zo zoveel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Zeeland

Selecteer uit het grootste grootste assortiment containers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer voor je je restvuil. In de de rest container gooi je je al het niet niet-recyclebare vuil die je niet verder kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en glas horen geen binnen de container. Eveneens betreffende PMD verdelen hebben ons de juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam voor alle afvalstromingen welke bij ondernemingen ontstaan. Die afvalstromen kunnen dikwijls afzonderlijk opgehaald geraken. Dat is beter voor het leefomgeving en de geldbeugel.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal er altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht dit stroom van afval heel minimaal mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat het geldelijk voordelig is. Door vuil heel mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo minimaal toevallig restafval over. In de de rest restafvalcontainer werp je reeds de niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen niet in de de afvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel bedoeling beschreven goederen opnieuw te gebruiken waar dat kan.

Wat kost een een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de het stroom van afval, de omvang van de afvalcontainer alsook hoevaak de container rolcontainer geledigd moet geraken. U vindt alle tarieven op de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je meteen tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de container op een algemene plaats staat. Je kiest uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Algemeen afval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar liefst 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelvormige assen worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties vrij in de verbranden die in meer of mindere mate toch in het milieu komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Huren Zeeland:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Huren Zeeland

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt kiezen voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te ramen die grootte het beste bij je past? Haal dan snel contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wens je een keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dat uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een restafvalcontainer of een andere verschillende rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie transparant is. Zo ben je later niet voor nare verrassingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Huren Zeeland

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg divers assortiment met containers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je document- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoor mag je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen in zamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit uw afval ook goed voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer Huren Zeeland

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer op het verlangde plek staan. U beslist zelf het verlangde capaciteit en hoe frequent het container geleegd dient te zijn. Zo ken je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kunt en waar je bijdraagt aan een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving veel als wij afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof zit gestopt Los karton ofwel ander document
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je sorteert, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaat uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval vanwege de ruimte en massa heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Jij kan dus flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is tevens compleet te hergebruiken. Ook kost het veel minder energie dan glaswerk te maken van verse materialen.

Komt er op jouw onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de horeca, dan één glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor glas restafval

Koop de beste containers voor je glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie uit een container van 240 liters en van 900 liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maand en dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier frequent ons de container zullen komen ledigen. wij leveren het meest voordelige service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het heel veel energie voor het glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groen en gemengd glazen. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er op een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of contact op.

Wat mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook op veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat je archief veilig vernietigt is. Na de vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij je dossiers niet wil in de het papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel afval in de gedaante van geheim document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waar het papier precies doorheen past. Als het documenten al binnen de bak zijn, krijgen ze nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in de tijdstip bij voor de bak te ledigen en het documenten ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin de bak via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in het deksel kan je het papieren in de container gooien. Jij heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op vervoer is, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.