Afvalcontainer Huren Waalwijk ☑️ 8 VERRASSENDE TIPS

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroompje zo beperkt mogelijk te houden en je zult opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Waalwijk

Selecteer van het grootste grootste aanbod afvalcontainers en koop de meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de restafvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, swill, en ruiten thuishoren geen in de de afvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren beschikken wij het correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen die binnen firma’s voortkomen. Deze afvalstromen zouden meestal afzonderlijk ingezameld geraken. Het is beter voor het milieu milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal er telkens restafval blijven voorkomen. Tracht het afvalstroompje dus minimaal toevallig te behouden en je gaat zien dat het financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo zoveel mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo minimaal toevallig restafval over. Binnen de rest container gooi je al het de niet-recyclebare vuil welke je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en glas passen niet in de het container.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel doel omschreven producten weer te aanwenden als dat het mag.

Wat kost een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de afmeting van afvalcontainer en hoevaak de container geledigd container geleegd moet worden geraken. U vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de talloze typen rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je direct gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de container op een publieke plek staat. Je kiest uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Algemeen afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelige assen worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke substanties los tijdens de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Huren Waalwijk:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Huren Waalwijk

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en tarieven bedrijfsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kunt opteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te ramen die maat het goed bij je past? Neem dan gauw contact op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalsoorten weten wij exact wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een aanvullend lediging of standaard een grootte ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalsoort, materiaal en volume. Je least bij ons altijd tegen de laagste kosten. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde andere container neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect transparant is. Op deze manier kom je later niet voor nare onthullingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Huren Waalwijk

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg gevarieerd aanbod met containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoor kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te te verzamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Bovendien is het scheiden van uw vuilnis ook goed voor het milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Huren Waalwijk

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij de gewenste locatie staan. U bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe frequent het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo weet je daarom vast waar je je afval steeds kwijt kan en dat je meewerkt voor een beter milieu via je afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel minder als we afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf sorteert, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en je geldbeurs. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potten en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het vanwege het ruimte en gewicht heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie dan glazen om te maken uit verse materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan een container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor je het aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor jouw glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze van één bak van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liters. Er reeds één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier vaak wij de bak zullen komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het heel veel energie om het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een goede grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens de verwerken maken we verschil onder wit, bruine, groene en gemengd glazen. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er zijn bij één heel veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je daarom best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent veel vuil in de vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waar het document exact erin past. Als het documenten eenmaal binnen het bak zijn, krijgen zij meer in handen. Onze chauffeur komt eens zoveel tijdstip langs voor het container legen en het documenten plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij de bak door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud zal daarna direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kan je de papieren in de container werpen. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.