Afvalcontainer Huren Voordelen ➡️ 9 VERRASSENDE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer het stroom van afval heel minimaal eventueel te behouden en je zult merken dat deze economisch voordeelgevend is. Door vuil zo veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Voordelen

Selecteer van het grootste grootste aanbod containers en koop de beste ideale afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de de rest restafvalcontainer werp je reeds het niet niet-recyclebare afval die je geen verder kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren geen binnen de rest container. Eveneens omtrent PMD sorteren hebben ons het correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen welke in bedrijven ontstaan. Die stromingen kunnen meestal gescheiden verzameld zijn. Het is verbeterd betreffende het natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen tevens sorteert, er gaat steeds restvuil aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom heel beperkt mogelijk te houden en je gaat opmerken dat dit financieel voordelig is. Met vuil zo mogelijk mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus min mogelijk restvuil over. In de de afvalcontainer gooi je al het het niet te recyclen vuil dat je geen meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet thuis in de de container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. Binnen de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel bedoeling beschreven goederen weer te gebruiken waar dat het lukt.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor?

De tarieven prijzen voor de containers zijn afhangend van het afvalstroom, de grootte grootte van de container en hoevaak de afvalcontainer geledigd moet worden geraken. Je vindt je elke tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je meteen tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandwerend, handig als de bak op een openbare plaats staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Restafval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen uit in de verbranden die in bepaalde of geringere mate toch in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Huren Voordelen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Huren Voordelen

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kan selecteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te ramen wat omvang het beste bij je past? Neem dan snel contact op met een van onze experts. Door onze vele jaren ervaring met afvalsoorten weten wij exact wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een meer leegmaken of regulier een grootte grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat helder wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde verschillende container neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit duidelijk is. Op deze manier kom je naderhand niet voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Huren Voordelen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je document- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoren mag je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het apart houden van je afval ook beter voor de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Huren Voordelen

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geledigd moet te zijn. Zo ken je daarom vast dat je je afval steeds weg kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel indien wij afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je sorteert, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van de milieu en je geldbeurs. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasverval bestaan van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het door het ruimte en gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval in. Je kunt daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel minder kracht dan glaswerk om te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glasafval los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende periodes qua drukte? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor glasafval

Koop de meest geschikte containers voor jouw glasafval bij ons. Je heeft de keuze uit keuze van een container met tweehonderdveertig liters en ook met 900 liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de afval kies je op welke manier frequent wij het container komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter een prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij de verwerken maken wij verschil onder blank, bruine, groen en bont glazen. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of contact .

Wat is mag wel er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en in een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat jouw archief veilig vernietigd zijn. Na de vernieling worden de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je jouw dossiers niet wil in de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel afval in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waarin het papier precies erin past. Wanneer de documenten al in het bak zijn, krijgen niemand ze nog in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal tijd bij om het container te ledigen en de papier ter plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin de container via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt daarna direct vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in het deksel kun jij het documenten in de container gooien. Je heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op transport gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.